Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Filtrează
Ordonează

Tencuiala decorativa mozaicata Apla

La noi gasesti tencuiala decorativa mozaicata potrivita lucrarii pe care o desfasori. Avem numeroase culori si granulatii din care poti alege pentru a obtine aspectul dorit. Plaseaza comanda online si beneficiezi de livrare specializata, ceea ce inseamna ca produsele sunt transportate in conditii optime, oriunde in tara.
12 de produse
12 de produse
Ordonează
Șterge toate
12 de produse
Ordonează

Fiind stratul final care se aplica pe fatada unei constructii, tencuiala decorativa ofera un aspect placut si, in acelasi timp, protejeaza suprafata. Tencuiala decorativa mozaicata este un amestec lichid vascos, cu diferite granule, precum marmura, cuart si  liant. 

Poate fi folosita atat in constructii civile, cat si industriale, pentru proiecte exterioare si interioare, finisari, pe suport de beton, tencuit, ori lemn, gleturi de interior si exterior, metal grunduit, BCA, placi de gipscarton, caramizi calcinate in cuptor sau vopsele vechi rezistente.
Ce avantaje are tencuiala decorativa mozaicata?

  • rezistenta ridicata la actiunea factorilor externi (de mediu, chimici, fizici);
  • lasa suportul sa respire;
  • usor de aplicat;
  • putere mare de aderenta la suport;
  • creste durata de viata a elementelor de constructie.

Iti oferim o gama variata de tencuiala decorativa mozaicata, inclusiv tencuiala decorativa mozaicata pentru exterior, tencuiala mozaicata pentru interior si tencuiala decorativa mozaicata pentru soclu. Mai mult, ai consultanta telefonica, pentru a te ajuta sa selectezi produsele adecvate proiectului la care lucrezi.