Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Chiuvete Franke

În magazinul online Mathaus.ro ți-am pregătit o gamă largă de chiuvete Franke, la prețuri pentru toate buzunarele. Echipa noastră îți stă la dispoziție să te ajute și îți oferă consiliere gratuită, atunci când nu știi ce să alegi. Îți livrăm produsele în maximă siguranță, oriunde în țară, prin flota personală de camioane sau prin curierii parteneri. Comandă acum o chiuvetă Franke potrivită pentru casa ta și profită de cele mai bune oferte!
34 produse
34 produse
Ordonează
Șterge toate
34 produse
Ordonează
Franke este o companie elvețiană, ce a produs primele chiuvete în anul 1925. Este cel mai mare producător de chiuvete de bucătărie din lume și lider în cercetarea și dezvoltarea de noi produse și materiale, speciale pentru bucătărie.

Fiecare chiuvetă Franke este realizată cu atenție și măiestrie, din materiale durabile, de calitate, precum oțel inoxidabil, fragranite, ceramică sau tectonite. Fiecare dintre acestea, dau chiuvetelor niște proprietăți unice: foarte igienice, rezistente la temperaturi înalte, previn înmulțirea bacteriilor și rezistente la zgârieturi.

Poți alege chiuvete Franke dintr-o varietate de forme, dimensiuni și stiluri, în funcție de nevoile tale și designul bucătăriei tale. Fie că îți dorești o chiuveta simplă sau una cu două cuve, Franke asigură toate variantele, cu o instalare extrem de ușoară a acesteia.

Comandă chiuvete Franke potrivite oricărei nevoi de pe Mathaus.ro și poți plăti simplu și rapid online, cu cardul, ramburs la primirea produselor sau prin transfer bancar. Orice ai alege, echipa noastră este aici să te ajute, indiferent de ce ai nevoie!
Categorii complementare: Baterii de bucatarie