Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Reducerile MatHaus la materiale de constructii, amenajari, mobilier, electrocasnice, termice si sanitare, scule si unelte

Actualizat: 02.10.2021 / Publicat: 12.05.2021 / Timp lectură: 4 min

Black Friday 2020: Reducerile MatHaus la materiale de constructii, amenajari, mobilier, electrocasnice, termice si sanitare, scule si unelte Au mai ramas cateva zile pana la Black Friday pe MatHaus, cel mai important eveniment anual de reduceri cat casa. In asteptarea promotiilor, fa-ti o lista cu materiale, inarmeaza-te cu forte proaspete si pregateste-te din timp de cumparaturi!

Acum e cel mai bun moment sa achizitionezi produsele de care ai nevoie pentru renovat, construit sau reparat. Intra din timp pe MatHaus.ro si inscrie-te la newsletter pentru a primi ofertele de Black Friday pe e-mail cu cateva ore inainte de startul campaniei.  Astfel, afli primul ce produse sunt la promotie si care este pretul lor redus. Ramai logat pe site pentru a putea adauga in cos mult mai rapid produsele dorite.

Pentru a-ti veni in ajutor cu prioritizarea lucrurilor pe care vrei sa le cumperi de Black Friday, am pregatit o lista de produse pe care merita sa le ai in vizor, in special atunci cand le poti prinde la cele mai mici preturi din an.

Cuprins

Materiale de constructii pana la 15% reducere

O categorie populara a campaniei de Black Friday este cea a materialelor de constructii. Acum este perioada perfecta pentru a cumpara la preturi reduse ciment, mortare, tinciuri, sape, gleturi, var, ipsos, adezivi, accesorii pentru tencuieli si alte produse necesare pentru santier. Pregateste-ti lista din timp pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectul. 

Amenajari interioare pana la 30% reducere

Materialele pentru amenajarea locuintei se numara printre produsele cu reduceri considerabile de Black Friday, produsele din aceasta categorie fiind potrivite pentru lucrari mici, medii si complexe. Poti alege dintr-o gama variata de placi gips-carton, parchet, usi, ferestre si vopsele, silicoane, spume si adezivi de montaj sau benzi adezive.

 

 

 

 De exemplu, vopseaua Decomix va avea, in cele trei zile de Black Friday un pret redus cu 30%. De la pretul initial de 65.99 lei, o vei putea achizitional la pretul promotional de 46.19 lei. 

Mobilier si decoratiuni pana la 47% reducere

Piesele de mobilier sunt printre cele mai cautate produse in aceasta perioada. De la mobila pentru bucatarie, dormitor, baie, living, birou si hol, pana la polite, etajere si console, scaune, canapele, fotolii, tabureti, mese si chiar saltele, MatHaus iti aduce in acest an o gama variata din care poti alege piesele ideale pentru locuinta ta.

Si in acest an, la capitolul mobilier, Mathaus s-a pregatit cu reduceri considerabile. De exemplu, setul extensibil format din masa si 6 scaune, va avea pretul de 889 lei, redus cu 18% de la pretul initial de 1090 lei.

Electrocasnice pana la 36% reducere

Un aragaz modern, o hota incorporabila care elimina mirosul si fumul din bucatarie, un model de hota telescopica ce elimina aburul fara a face, insa, zgomot, ori un cuptor electric practic cu design ergonomic - sunt doar cateva exemple de electrocasnice pe care le poti achizitiona de Black Friday de pe MatHaus.


 

Daca iti petreci deja mai mult timp in bucatarie si iti doresti o schimbare de design care sa imbine utilul cu placutul, te asteptam cu o reducere de -30% la setul de electrocasnice incorporabile. Pretul in timpul campanei de Black Friday la MatHaus va fi de 899 lei de la pretul initial de 1299 lei.

Poti lua, de asemenea, in calcul ca de Black Friday sa iti schimbi chiuveta din bucatarie cu una noua la o calitare premium. Pretul in Black Friday va fi redus cu aproape 28%. 


Instalatii termice si sanitare pana la 29% reducere

Prinde ofertele speciale de Black Friday la instalatii termice si sanitare si alege din gama complexa de pe site-ul MatHaus.ro! Ai reduceri la centrale si cazane termice, bolere si instanturi de apa calda, panouri solare, sobe, seminee si combustibili, calorifere si convectori, sisteme de incalzire in pardoseala, tevi si fitinguri pentru instalatiile termice, vase de expansiune, pompe de recirculare si UPS, pompe si hidrofoare, filtre pentru apa potabila, obiecte sanitare, robineti si racorduri, piese pentru evacuare si canalizare si pentru racire si ventilatie, dar si diverse scule, dispozitive si consumabile pentru instalatii.

 Radiator portprosop Aquadesign 500x100 Caloriferele pentru baie si multe alte obiecte sanitare vor face din oferta noastra de Black Friday. Pentru a stii la ce sa te astepti, caloriferul din imagine ce are o dimensiune de 500x1000 mm va avea o reducere de pana la 14%,din pretul actual de 120 lei. 

Scule si unelte pana la 45% reducere

Nu in cele din urma, o alta categorie importanta a campaniei de Black Friday este cea de scule si unelte. In magazinul nostru iti punem la dispozitie numeroase modele de scule electrice, scule de mana si accesorii pentru acestea, unelte si accesorii pentru zidarie si zugravit, palane, cricuri si accesorii auto, instrumente de masura si control, generatoare, compresoare si echipamente de sudura, echipamente de protectie, feronerie, suruburi, dibluri, cuie si alte elemente de fixare.

Ca sa iti poti facie o parere concreta despre reducerile din acest an pe sectorul de scule si unelte, bormașina cu percutie si acumulator de la Hyundai va avea un pret promotional de 205 lei de la 379 lei. 

Tot la capitolul produs vedete, din oferta de Black Friday va face parte si compresorul Hyundai HY-AC2402 monofazat din imagine de 1600W. Il poti adauaga din timp pe lista ta de produse favorite pentru ca reducerea lui va fi de pana la 25% pana pe 15 noiembrie la ora 23:59 sau in limita stocului disponibil. 

Este esential sa folosesti scule si unelte potrivite pentru fiecare lucrare, de aceea bucura-te de reducerile de pe site si comanda online, nu inainte de a te abona la newsletterul nostru in care iti vom trimite multe alte reduceri atat de Black Friday cat si de sezon. Spor la cumparaturi! 

Te-ar putea interesa și:

Fierul forjat este un material elegant si durabil, intalnit in casele noastre fie la mobilierul de gradina, la garduri si balustrade, fie la obiecte decorative, ca de exemplu un sfesnic, un suport pentru sticla de vin ori rama unei oglinzi. Este important sa nu neglijezi intretinerea obiectelor din fier forjat, dat fiind faptul ca este un material predispus la rugina. Prin urmare, daca te bucuri acasa de prezenta fierului forjat si vrei sa ii asiguri o durata cat mai mare de viata si un aspect estetic, afla cum se curata si cum se pastreaza in conditii optime acest material.
Daca nu mai esti multumit de cum arata caloriferul cel vechi si vrei sa-l demontezi sau te afli in proces de renovare la etapa de instalare a radiatoarelor, atunci ghidul de fata este pentru tine. In acest articol iti spunem pas cu pas cum se demonteaza caloriferul cel vechi si cum il instalezi pe cel nou cumparat.
Montarea corecta a mochetei - sfaturi pentru pregatirile necesare, lipire si fixare Mocheta este recomandata pentru spatii ale casei precum livingul sau dormitoarele, oferind o senzatie placuta, atunci cand se paseste pe suprafata sa. Pentru ca pot fi gasite intr-o gama variata de nuante si modele, mocheta este usor de integrat in decorul oricarui spatiu al casei. Montarea corecta a unei mochete trebuie sa tina cont atat de dimensiunile spatiului respectiv, cat si de usurinta cu care aceasta poate fi scoasa, in eventualitatea unei renovari.
Rulourile exterioare sunt o solutie eficienta pentru controlul luminii si al temperaturii din interior, simplu de implementat atat la casa, cat si la bloc. Aceste sisteme pentru siguranta spatiilor interioare pot inlocui cu succes obloanele din lemn, material greu de intretinut si cu o rezistenta scazuta in fata factorilor meteorologici. In prezent, rulourile exterioare din aluminiu sau PVC reprezinta cea mai buna solutie pentru protejarea ferestrelor, fiind usor de curatat si oferind o serie intreaga de avantaje functionale: Asigura un confort termic sporit in lunile reci de iarna; Sporesc securitatea intregii locuinte; Protejeaza geamurile de diverse fenomene meteo - grindina, ninsori, furtuni; Pot reduce cu pana la 50% zgomotele de afara; Permit mai multa intimitate in spatiul casei; Ofera un aspect mult mai placut intregului imobil.