Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 2 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Black Friday 2022: Ce achizitii meseriase poti face pentru modernizarea casei cu ofertele MatHaus

Actualizat: 05.02.2024 / Publicat: 04.11.2022 / Timp lectură: 3 min

Ce achizitii meseriase pentru casa poti face de Black Friday? Este timpul sa iei in calcul eficientizarea si modernizarea locuintei, daca se poate cu un buget cat mai mic, pentru a face economie, cat si pentru a spori confortul. 

Daca ai deja lucrarile stabilite, ia in calcul sa faci achizitiile de Black Friday incepand cu 9 noiembrie seara. Cu siguranta vei gasi preturi bune la materiale si produse pentru casa.

Nu uita sa calculezi in avans necesarul de materiale de care ai nevoie, sa iti faci cont pe mathaus.ro, sa alegi localitatea de livrare si sa adaugi produse disponibile in zona ta pe lista de favorite. 

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla cele mai bune oferte de Black Friday si fii pe faza! Finalizeaza comanda inainte de epuizarea stocurilor! 

Iata care sunt procentele de reducere la principalele categorii de materiale si produse din campania de Black Friday!

Cuprins

Produse pentru instalatii termice si sanitare

instalator sanitare

Campania din acest an iti aduce reduceri la centrale, radiatoare sau calorifere electrice daca iei in calcul o investitie in moderniarea instalatiilor pentru incalzire. 

black friday instalatii sanitare mathaus

Daca doresti doar o modernizare din punct de vedere estetica, ia in calcul ca reducerilor pot ajunge pana la 60% instalatiile sanitare plus accesoriile lor. 

De Black Friday, ai reduceri la electrocasnice si poti inlocui vechile aparate care consuma prea multa energie electrica. 

Sistem de termoizolatie

instalator termoizolatii

Avand in vedere ca actualul context este marcat de cresteri si fluctuatii de preturi atat la utilitati cat si la unele materiale, specialistii iti recomanda sa iti planifici atent proiectele de renovare si modernizare a locuintei. 

reduceri termoizolatii mathaus black friday​​​​​​​

Prinde ofertele MatHaus la sistemele de termoizolatii si diminueaza pierderile de caldura! Economiseste acum prin achizitionarea materialelor care vor avea reduceri de pret de Black Friday si securizeaza-ti confortul termic din locuinta.  

Mobilier si decoratiuni

instalator blat de bucatarie si mobilier

De cat timp ai in plan renovarea sau reamenajarea bucatariei? Nu rata reducerile de pana la 56% la mobilier si nu mai amana proiectele tale. Totodata, daca achizitionezi produsele mai ieftin de Black Friday, s-ar putea sa te incadrezi in buget si cu o noua comoda, un dulap mai spatios sau un corp de baie modern.  
banner mobilier si decoratiuni black friday mathaus​​​​​​​
Du reamenajarea pana la capat si adauga in cosul de cumparaturi decoratiuni cu pret redus. Alege un covor, perdele, draperii sau alte elemente decorative care sa se potriveasca stilului de amenajare si mobilierului nou.

Vopsea, lacuri si grunduri

aplicar lac de lemn

Uneori este nevoie doar de o simpla reimprospatare a stratului de vopsea sau de alegerea unei culori indraznete pentru zugraveala. De Black Friday, MatHaus iti ofera reduceri de pana la 32% la vopsea, lacuri si grunduri.

banner vopsea lacuri grunduri black friday mathaus​​​​​​​Daca ai neglijat prea mult timp reconditionarea mobilierului din lemn, finisarea gardului sau anexei din scanduri, ofertele meseriase la baituri, lacuri si tratamente pentru produsele din lemn ar trebui sa fie un imbold pentru finalizarea proiectelor tale.

Finisaje interioare

https://mathaus.ro/blackfridayinstalator parchet hexagonal

S-a umflat parchetul, s-a ciobit gresia sau pur si simplu a venit momentul pentru o schimbare? Beneficiaza de reduceri de pana la 55% la finisaje interioare si modernizeaza-ti locuinta asa cum iti doresti! 
banner finisaje interioare black friday mathaus​​​​​​​
Poti in sfarsit sa renovezi cu un buget redus: indreapta peretii si tavanul cu placi de gips carton, inlocuieste parchetul din toata casa daca este nevoie si transforma complet baia si bucataria cu cele mai deosebite modele de gresie si faianta

Instalatii electrice si iluminat

https://mathaus.ro/blackfridayinstalator corp iluminatDaca planuiesti o renovare completa sau abia acum urmeaza sa te ocupi de instalatia electrica a unei locuinte noi, MatHaus iti vine in ajutor de Black Friday cu reduceri de pana la 50% la electrice: cabluri, conductori si nu doar atat.

banner electrice black friday mathaus​​​​​​​Nu am uitat nici de corpurile de iluminat pentru interior sau exterior. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau la reducere.

Materiale de constructii

lucrator pe santier si materiale de constructii

Primavara sau vara viitoare vrei sa incepi constructia unei case, amenajarea unei anexe, repararea acoperisului sau alte proiecte ample? Daca ai unde depozita materiale de constructie, poti lua in calcul achizitionarea materialelor la preturi reduse de Black Friday.

 banner materiale de constructii black friday mathaus​​​​​​​
Poti achizitiona saci de ciment, caramizi, materiale pentru acoperis si alte produse. Urgenteaza discutia cu arhitectul sau echipa de constructie pentru a calcula necesarul de materiale si urmareste ofertele MatHaus.  

Utilaje, scule si unelte

om si canine folosind bormasina

Daca te chinui cu unelte vechi, imprumuti mereu scule de la vecini si prieteni sau esti nevoit sa devii inventiv pentru a finaliza un proiect de constructii, renovatii sau reparatii, iti vor fi de folos reducerile de pana la 50% la utilaje, scule si unelte. Ia-ti o betoniera, o bormasina sau orice ai nevoie pentru lucrarile de pe langa casa! 

banner scule si unelte black friday mathaus​​​​​​​

Esti pregatit pentru ofertele meseriase de Black Friday de la MatHaus?

Dam startul campaniei in seara de 9 noiembrie. Poti prinde reducerile pana pe 14 noiembrie, insa iti recomandam sa te grabesti, pentru ca stocurile sunt limitate. Vino si in magazine intre 10 si 14 noiembrie pentru a beneficia de reduceri masive! 

Te-ar putea interesa și:

Produsele pentru încălzirea locuinței și accesoriile din această categorie, obiectele sanitare și cele destinate eficienței energetice vor fi ”vedetele” Black Friday 2022, potrivit estimărilor retailerului de bricolaj și materiale de construcții. Conform unei analize extinse asupra tendințelor de consum din perioada reducerilor, cei mai mulți români comandă online produse pentru sezonul rece și profită de discount-uri pentru a se pregăti pentru iarnă. Pe baza acestora, MatHaus estimează o creștere de cel putin 15-20% peste anul trecut, în anumite orașe care au depășit acest prag și în 2022.
Mai mult de 100.000 de români părăsesc, în fiecare an, orașele pentru a se muta în mediul rural. Odată cu pandemia și cu creșterea costurilor utilităților, a scumpirii vieții la oraș, fenomenul tinde să ia amploare, arată o analiză realizată de Arabesque & Mathaus. Potrivit datelor statistice, peste 250.000 de români s-au mutat, în cei doi ani de pandemie COVID de la oraș la țară. Institutul Național de Statistică afirmă că numai în 2020, în anul de vârf al crizei sanitare, 116.491 de persoane au renunțat la viața din oraș pentru cea din mediul rural.
De cat timp iti tot amani proiectele pentru costructii, renovari sau reparatii? Acum, daca tot se apropie Black Friday, poate a venit momentul sa iti prioritizezi achizitiile pentru eficientizarea si maximizarea confortului. La MatHaus se anunta reduceri considerabile la toate categoriile de materiale si produse din zona de bricolaj. Cum te asiguri ca nu ratezi ofertele noastre? In continuare, ti-am pregatit o lista cu 7 pasi care te vor ajuta sa adauagi rapid produsele in cos, imediat dupa startul campaniei.
Smartphone-ul a devenit instrumentul cel mai folosit de români atunci când caută soluții de renovări și reparații a locuințelor. Telefoanele cu Android și iOS sunt folosite în special pentru a compara prețurile, specificațiile și pentru a plasa comenzi cu livrare la domiciliu.