Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

7 pasi pentru a prinde ofertele meseriase de Black Friday

Actualizat: 05.02.2024 / Publicat: 31.10.2022 / Timp lectură: 3 min

De cat timp iti tot amani proiectele pentru costructii, renovari sau reparatii? Acum, daca tot se apropie Black Friday, poate a venit momentul sa iti prioritizezi achizitiile pentru eficientizarea si maximizarea confortului. La MatHaus se anunta reduceri considerabile la toate categoriile de materiale si produse din zona de bricolaj. 

Cum te asiguri ca nu ratezi ofertele noastre? In continuare, ti-am pregatit o lista cu 7 pasi care te vor ajuta sa adauagi rapid produsele in cos, imediat dupa startul campaniei. 

Cuprins

1. Fa-ti lista cu materialele si echipamentele de care ai nevoie

Incearca sa afli din timp lista cu materiale necesare proiectului. Daca ai posibilitatea, urgenteaza discutia cu arhitectul, structuristul sau mesterul, astfel incat in seara de 9 noiembrie sa ai toate calculele si devizele facute. Astfel, iti va fi mult mai usor sa prinzi reducerile de pana la 60% de Black Friday la MatHaus, inainte de epuizarea stocurilor. Iata cateva dintre categoriile de produse pe care te poti axa. 

Materiale pentru constructii pentru interior si exterior

Gandeste-te la proiectele ample pe care le ai in plan in viitorul apropiat: adaugarea unei anexe, schimbarea invelitorii acoperisului, termoizolarea casei sau chiar ridicarea unei locuinte. Daca ai unde sa depozitezi materialele de constructii, tine cont ca de Black Friday le poti gasi la preturi mai mici. Iar daca vremea iti permite, te poti apuca imediat de lucru pentru ca noi iti asiguram livrarea lor indiferent de greutatea sau cantitatea comandata. 

Nu rata inceputul campaniei de Black Friday si prinde la preturi avantajoase materialele si echipamentele de care ai nevoie.

Mobilier pentru dormitor, bucătărie sau sufragerie

Schimba mobilierul vechi si reamenajeaza locuinta asa cum planuiesti de multa vreme. Poate ai nevoie de dulapuri mai spatioase pentru bucatarie, o biblioteca moderna pentru living sau de un corp dublu cu lavoar pentru baie. Trece pe lista si o saltea confortabila si bucura-te de un somn mult mai odihnitor!

Gresie si faianta

​​​​​​​

Urmeaza sa amenajezi baia sau vrei sa o renovezi? Alege cateva modele de gresie si faianta care iti plac, calculeaza necesarul de materiale si asteapta ofertele MatHaus. Nu uita nici de adezivul special, de chitul pentru rosturi si de siliconul de etansare. Ai deja galeata, spaclu, mistrie, amestecator electric pentru materiale de constructii, masina pentru taierea si slefuirea placilor ceramice, ciocan de cauciuc si dreptar? Daca nu, trece-le pe lista!

Parchet

Poti avea o multime de motive pentru care sa iei in considerare inlocuirea parchetului - nu a fost montat bine, s-a umflat sau s-a deteriorat, s-a decolorat sau culoarea nu se mai potriveste cu restul amenajarii etc. Un astfel de proiect nu este greu de pus in practica, mai ales cand vei avea o serie de reduceri  de Black Friday la foarte multe modele de parchet.

Centrala si instalatii termice

Este momentul sa iti faci niste calcule si sa evaluezi pe unde ai pierderi de caldura. Centrala termica nu mai face fata, caloriferele sunt vechi sau trebuie sa termoizolezi? Eficientizeaza locuinta si apuca-te de reabilitat cu materiale si produse luate ieftin de Black Friday.

2. Fa-ti un cont in avans pe mathaus.ro

Pregateste-te din timp pentru zilele de Black Friday si fa-ti cont aici. Etapele sunt simple: introdu o adresa de email, adauga prenumele si numele, dupa care trebuie sa alegi o parola si sa o scrii inca o data, pentru confirmare. Nu uita sa bifezi urmatoarele casute, inclusiv Aboneaza-ma la Newletter, pentru a afla ofertele noastre.

3. Completează datele de livrare din contul de utilizator

Pentru a finaliza comanda cat mai repede si a prinde ofertele inainte de epuizarea stocurilor, iti recomandam sa adaugi din timp datele de livrare in contul de utilizator MatHaus. Daca vrei sa folosesti aceleasi detalii si pentru facturare, nu uita sa bifezi casuta respectiva.

4. Alege localitatea de livrare in site si vezi stocurile disponibile pentru regiunea ta

Spune-ne unde construiesti pentru a vedea stocurile si produsele disponibile locatiei tale. In acest fel, vei sti exact care sunt ofertele pe care le poti lua in considerare si vei finaliza mult mai usor comanda. ​​​​​​​

5. Adauga produsele tinta pe lista de favorite

​​​​​​​

Vezi gama de materiale si echipamente pentru locatia ta disponibila pe MatHaus si adauga in lista de favorite tot ce ai nevoie. De Black Friday, poti intra la produsele tale favorite si adauga in cos rapid toata selectia.

Mai mult, primesti o notificare pe email cand produsele de pe lista de favorite sunt la un pret mai bun.

6. Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul ofertele

​​​​​​​

Daca inca nu te-ai abonat la newletterul MatHaus, acum este timpul! Intra pe https://mathaus.ro/blackfriday sau pe https://mathaus.ro/newsletter, aboneaza-te si nu rata emailurile cu cele mai bune oferte de Black Friday!

7. Fii pe faza si prinde ofertele meseriase de la MatHaus

​​​​​​​​​​​​​​

Perioada campaniei de Black Friday la MatHaus este 9 noiembrie (seara) - 14 noiembrie pe mathaus.ro si 10-14 noiembrie in magazinele fizice. Nu astepta pana se epuizeaza stocurile. Fii primul care comanda produsele si prinde ofertele meseriase! 

Fii pe faza! In urmatoarele zile revenim cu procentele pentru fiecare categorie de produse din campania de Black Friday. MatHaus pregateste reduceri de pana la 60%

Te-ar putea interesa și:

Produsele pentru încălzirea locuinței și accesoriile din această categorie, obiectele sanitare și cele destinate eficienței energetice vor fi ”vedetele” Black Friday 2022, potrivit estimărilor retailerului de bricolaj și materiale de construcții. Conform unei analize extinse asupra tendințelor de consum din perioada reducerilor, cei mai mulți români comandă online produse pentru sezonul rece și profită de discount-uri pentru a se pregăti pentru iarnă. Pe baza acestora, MatHaus estimează o creștere de cel putin 15-20% peste anul trecut, în anumite orașe care au depășit acest prag și în 2022.
Mai mult de 100.000 de români părăsesc, în fiecare an, orașele pentru a se muta în mediul rural. Odată cu pandemia și cu creșterea costurilor utilităților, a scumpirii vieții la oraș, fenomenul tinde să ia amploare, arată o analiză realizată de Arabesque & Mathaus. Potrivit datelor statistice, peste 250.000 de români s-au mutat, în cei doi ani de pandemie COVID de la oraș la țară. Institutul Național de Statistică afirmă că numai în 2020, în anul de vârf al crizei sanitare, 116.491 de persoane au renunțat la viața din oraș pentru cea din mediul rural.
Ce achizitii meseriase pentru casa poti face de Black Friday? Este timpul sa iei in calcul eficientizarea si modernizarea locuintei, daca se poate cu un buget cat mai mic, pentru a face economie, cat si pentru a spori confortul. Daca ai deja lucrarile stabilite, ia in calcul sa faci achizitiile de Black Friday incepand cu 9 noiembrie seara. Cu siguranta vei gasi preturi bune la materiale si produse pentru casa. Nu uita sa calculezi in avans necesarul de materiale de care ai nevoie, sa iti faci cont pe mathaus.ro, sa alegi localitatea de livrare si sa adaugi produse disponibile in zona ta pe lista de favorite. Aboneaza-te la newsletter pentru a afla cele mai bune oferte de Black Friday si fii pe faza! Finalizeaza comanda inainte de epuizarea stocurilor! Iata care sunt procentele de reducere la principalele categorii de materiale si produse din campania de Black Friday!
Smartphone-ul a devenit instrumentul cel mai folosit de români atunci când caută soluții de renovări și reparații a locuințelor. Telefoanele cu Android și iOS sunt folosite în special pentru a compara prețurile, specificațiile și pentru a plasa comenzi cu livrare la domiciliu.