Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Plase de umbrire Evotools

6 produse
Light Truck
6 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
8200 lei/rolă
6 produse
Ordonează Light Truck

Plasa de umbrire este folosită în spațiile special amenajate de legumicultură și floricultură, precum sere și solarii, pentru protecția plantelor împotriva razelor UV, dar și a temperaturii ridicate.

Avantajele utilizarii plaselor de umbrire pentru culturile de legume si plante aromatice

Plasele de umbrire oferă numeroase avantaje culturilor de legume, leguminoase, fructe și alte plante aromatice. În primul rând, acestea permit controlul luminii care intra in sere si solarii, sunt foarte rezistente și durabile în timp si usor de instalat.

Modul de instalare si utilizare in solarii si sere

Plasele de umbrire pentru solarii si sere se pot instala atat pentru imprejmuirea acestora, dar si pentru acoperirea lor. In plus, acestea pot fi utilizate in interiorul sau in exteriorul serelor. Daca montezi plasa pe exterior, atunci excesul de lumina va fi inlaturat, iar temperaturile vor fi mai scazute. 

In acelasi chip, pentru montajul interior, principalul avantaj este conservarea energiei. Montajul este facil si rapid de realizat indiferent de locul in care vrei sa instalezi plasele, ele fiind prinse cu bride de plastic sau cleme clipsuri.

Beneficiile utilizarii plaselor de umbrire

Alaturi de acoperirea si imprejmuirea solariilor si serelor, plasele de umbrire pot fi utilizate la garduri de protectie contra animalelor rozatoare pentru plantele de camp, dar si pentru umbrirea gazonului si a curtilor. 

Livrarea specializata si sigura

Daca vrei un spatiu umbros pentru gradina ta in care legumele, leguminoase, fructele si plantele aromatice sa se dezvolte corespunzator, atunci consulta si alege produsele potrivite din ofera noastra online. Vei beneficia de livrare specializata, toate articolele ajungand in conditii optime la orice adresa din tara.

Categorii complementare: Franghii, sfori, corzi