Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Opritori pentru usi Burg Wachter

2 produse
Light Truck
2 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
2 produse
Ordonează Light Truck

Usa nu sta niciodata deschisa si trebuie sa recurgi la solutii provizorii si inestetice ori clanta se loveste adesea de perete si deterioreaza finisajele? Aceste probleme pot fi rezolvate usor cu un opritor. Este un element practic, are un pret mic si poate fi util in orice locuinta.

Avantaje opritor usi

Opritorile ajuta usa de interior sa ramana in pozitie deschisa si sa asigure circulatia libera intre incaperi. Acestea pot fi de tip pana (mobile) sau cu magnet. Costul este foarte avantajos si ai la dispozitie mai multe modele.

De asemenea, opritorile pot fi utilizate pentru a impiedica usile de intrare si cele de interior sa se izbeasca de perete sau de o piesa de mobilier. Elementul de oprire poate fi montat pe perete sau in pardoseala - stabileste distanta optima la care clanta nu loveste obiectele din jur. 

Cum alegi opritoarele pentru usi?

Pentru a alege accesoriile si feroneria pentru usi potrivite pentru aplicatia ta, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte. Iata cele mai importante criterii de selectie pentru opritori: 

  • sistem de prindere - opritorile pot fi mobile (sunt folosite pentru a tine usa deschisa), cu surub (se fixeaza in perete sau pe podea pentru a impiedica lovirea clantei de zid sau de mobilier), autoadezive (nu necesita gaurirea pardoselii) si cu magnet (te ajuta sa fixezi usile in pozitie deschisa);

  • montaj - fixarea opritorilor se poate realiza in pardoseala sau in perete, cu surub sau pe baza de adeziv. Mai mult, ai posibilitatea de a achizitiona elemente de oprire cu arc, care se fixeaza pe perete sau direct pe usa, in partea de jos;

  • dimensiuni - indiferent de produsul ales, este util sa cunosti lungimea, latimea si inaltimea sau diametrul acestuia. Daca optezi pentru un opritor cu montaj pe perete sau pe usa de la intrare, verifica daca lungimea acestuia este potrivita pentru aplicatia ta; 

  • material - in functie de rolul sau (de a mentine usa deschisa ori de a impiedica lovirea clantei), un opritor poate fi realizat din plastic, nailon, PVC, cauciuc, aliaj sau inox si elemente de amortizare, otel (acesta este prevazut cu arc);  

  • culoare - chiar daca este un accesoriu de mici dimensiuni, trebuie sa se integreze cat mai bine in amenajare. Poti alege opritori transparente sau cu diferite culori, cum ar fi alb, negru, gri, argintiu, auriu, bej, maro, crom si alama antichizata.

Vezi oferta variata de opritori de usi disponibila pe mathaus.ro si comanda produsul perfect pentru aplicatia ta, din confortul casei tale!