Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 22 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Var hidratat si ciment alb Holcim

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
3677 lei/sac
1 produs
Ordonează

Varul hidratat si cimentul alb sunt utilizati, in general, ca lianti universali pentru diverse amestecuri. Varul hidratat joaca un rol important si in afara ariei constructiilor, cum ar fi in industria chimica. Cimentul alb este adaugat la prepararea betonului, in elemente prefabricate si in lucrari decorative, datorita rezistentei suplimentare pe care o ofera.   La MatHaus iti oferim var hidratat si ciment alb de calitate. Achizitioneaza materialele online si noi ne asiguram ca produsele comandate ajung rapid la tine prin serviciul de transport specializat, oriunde in tara.

Utilizari

Cimentul alb se utilizeaza ca adaos in amestecuri fie pentru betoane albe sau colorate, fie in industria prefabricatelor. Varul hidratat acopera o plaja vasta de utilizare. Este folosit atat ca material de constructii, pentru prepararea mortarelor, cat si pentru  tratarea apelor potabile sau protejarea pomilor de daunatori.  

Prorpietati si avantaje var hidratat

Varul hidratat este un produs mineral natural si se obtine prin arderea uniforma a pietrei de calcar. Varul la sac este stins si macinat fin, sub forma de pulbere. Poate fi utilizat pentru mortare de zidarie si tencuieli interioare sau exterioare, fara a fi nevoie de ciment. 

Acesta este impermeabil, asigura rezistenta sporita si protectia necesara, este usor de manevrat si de prelucrat. In plus, varul calcic hidratat este permeabil la vapori si bioxid de carbon, ceea ce inseamna ca permite reglarea umiditatii si zidaria „respira”.

Varul pentru constructii se comercializeaza, in general la sac de 17,5 / 20 / 25 de kilograme si are un pret accesibil. Poate fi alb sau gri deschis.

Proprietati si avantaje ciment alb

Cimentul alb sau super-alb este un material utilizat in constructii si lucrari decorative. Pentru a obtine beton alb, se poate folosi in amestec doar cu diverse tipuri de aditivi albi sau incolori, iar suprafata de lucru trebuie sa fie fara pori si impuritati.

Acesta asigura un aspect estetic deosebit al tencuielii si durabilitatea sporita a elementelor structurale. Poate fi utilizat pentru prepararea adezivilor pentru marmura, granit si placi de ceramica usor transparente. De asemenea, cimentul alb este caracterizat de un grad bun de lucrabilitate, rezistent la umezeala, cicluri de inghet-dezghet si la comprimare, iar nuanta sa alba ramane stabila timp indelungat.

Alege cele mai bune materiale de constructii, pentru a creste durabilitatea si rezistenta lucrarilor, dar si pentru a obtine rezultate estetice. Consultantii MatHaus iti pot oferi informatii suplimentare despre produsele disponibile pe site-ul nostru, sfaturi pentru facilitarea procesului de selectie sau pentru modul de utilizare.