Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Teava PEID riflata

Filtrarea nu a returnat rezultate

Atunci cand vine vorba de drenajul apelor, teava PEID riflata se afla printre cele mai populare materiale, integrandu-se perfect in numeroase proiecte. Aceasta este confectionata din PVC, polietilena sau alte materiale, fiind foarte rezistenta. Pe mathaus.ro ti-am pregatit o varietate de tuburi pentru drenaj, care sa te ajute sa iti duci proiectul la bun sfarsit.

Teava PEID riflata este folosita pentru transportul si alimentarea cu apa rece. Gama disponibila pe mathaus.ro cuprinde variante cu diametre si lungimi variate, astfel incat sa alegi produsele potrivite pentru proiectele tale.

Ce caracteristici are teava PEID riflata?

Acest element manifesta un comportament mecanic foarte bun, precum si rezistenta crescuta la substante chimice, radiatii UV, coroziune si abraziune. Nu sufera modificari in urma variatiilor de temperaturi, fiind foarte flexibil si avand o greutate redusa. In acelasi timp, este foarte usor si sigur de manipulat si montat, mentinandu-si timp indelungat caracteristicile hidraulice la un nivel optim. 

Teava PEID riflata se poate utiliza pentru drenajul apelor subterane, pentru drumuri, cai ferate, constructia stadioanelor, dar si in numeroase proiecte civile sau industriale, aplicatii in agricultura, chiar si in cazul amenajarilor hidrotehnice.

Pentru a obtine drenajul corespunzator al apei, iti recomandam gama de produse pentru canalizare exterioara si interioara disponibila pe mathaus.ro. Stim cat este de important ca un proiect sa fie nu doar foarte bine consolidat, dar si prevazut cu sisteme corespunzatoare de drenaj, astfel incat astfel încât să te bucuri de confort, eficiență și durabilitate.

Daca nu esti sigur pentru ce produse sa optezi, noi iti oferim la telefon toate detaliile de care ai nevoie. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta platii: poti alege dintre mai multe variante, inclusiv online, cu card, ramburs, prin ordin de plata sau chiar in rate fara dobanda.