Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Profil UNP

Profilele UNP pot ajunge la locul constructiei, acolo unde ai nevoie de ele, cu ajutorul transportului specializat pe care ti-l punem la dispozitie. Livrarea o realizam oriunde in tara, in plus poti beneficia si de plata in rate fara dobanda.
4 de produse
4 de produse
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home În stoc
(0)
37327  Lei/Buc.
truck Livrare Specializată
home Stoc epuizat
(0)
57458  Lei/Buc.
truck Livrare Specializată
home Stoc epuizat
(0)
45715  Lei/Buc.
truck Livrare Specializată
home Indisponibil în zona ta
(0)
29735  Lei/Buc.
4 de produse
Ordonează

Profilul UNP se foloseste atat in domeniul industrial, cat si in cel rezidential pentru realizarea diferitelor constructii metalice. Alege sa comanzi online profile laminate, ca sa lucrezi eficient si sa castigi timp. În România denumirea UNP este acordată unui profil U recunoscut în Uniunea Europeana ca UNP.

Dimensiuni profil UNP

Cu dimensiuni variate, profilele UNP pot fi astfel utilizate intr-o gama larga de aplicatii (gasesti profil UNP 65, profil UNP 80, profil UNP 100, profil UNP 120). Grosimea UNUI PROFIL udifera si ea in functie de dimensiunile laturilor sectiunii. Pentru o mai buna imagine asupra dimensiunilor standard are profilului UNP (laturile sectiunii), sunt mentionate mai jos cateva exemple:

  • profil UNP 65 x 42 mm
  • profil UNP 80 x 45 mm
  • profil UNP 100 x 50 mm
  • profil UNP 120 x 55 mm
  • profil UNP 180 x 70 mm

Gasesti profil UNP la pret bun in magazinul nostru. Spune-ne unde construiesti si iti aducem produsele cu serviciul de transport specializat. Personalul nostru bine pregatit te va ajuta să găsești profilul U de care are nevoie construcția ta.