Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre
Filtrează
Ordonează

Plasa protectie vizuala gard

Pentru ca orice curte are nevoie de intimitate, mathaus.ro iti pune la dispozitie numeroase plase de protectie vizuala pentru gard, de diferite dimensiuni. Opteaza pentru un produs de la noi, iar ulterior, ti-l livram in orice zona a tarii. In plus, iti oferim si multiple variante de plata a comenzii.
12 de produse
12 de produse
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home

Stoc epuizat

(0)
6486  Lei/Rolă
truck Livrare Specializată
home

Stoc epuizat

(0)
5686  Lei/Rolă
truck Livrare Specializată
home

Stoc epuizat

(0)
46198  Lei/Rolă
truck Livrare Specializată
home

Stoc epuizat

(0)
48864  Lei/Rolă
12 de produse
Ordonează

Plasa de protectie pentru gard are la baza monofilament de polietilena verde de inalta calitate, fiind in acelasi timp si stabilizat UV. Un produs de acest fel garanteaza un grad de umbrire de aproximativ 70%, putand fi aplicat in curte, gradina, balcon, terasa, dar si direct pe santier. Astfel, plasa verde este elementul perfect pentru protectie, acoperire, dar si pentru intimitate.

Plasa de mascare a gardului s-a dovedit a fi foarte utila si in industria legumiculturii si a floriculturii, deoarece poate sa creeze un microclimat benefic de dezvoltare a culturilor si sa le protejeze de razele nocive de tip UV.

Acest produs, cunoscut si sub denumirea de plasa de umbrire, este foarte usor de manevrat si montat, iti garanteaza controlul luminii si intimitate, permitand si scaderea temperaturii in zona respectiva.

Iti venim in ajutor pentru ca tu sa te bucuri doar de proiecte de succes sau, dupa caz, de culturi rodnice. Pe mathaus.ro gasesti o gama larga de plase de protectie vizuala. Echipa noastra specializata este pregatita sa te indrume, astfel incat sa faci cea mai buna alegere.