Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Autocolant - Folie autocolanta

291 de produse
291 de produse
Ordonează
Șterge toate
291 de produse
Ordonează

Folia autoadezivă este perfectă pentru a da un aer nou casei tale fără a depăși limitele bugetului tău. Cu o investiție minimă, poți crea spații inedite în interiorul locuinței tale adăugând modele și culori interesante. Poți să utilizezi cu succes autocolantul pentru a crea texturi noi, precum marmura, granitul sau lemnul. Atunci când este aplicată în mod corect și în spații adecvate, folia autocolantă poate fi extrem de rezistență și sigură.

Ce spații permit utilizarea autocolantului?

Pentru a garanta reușita proiectului tău asigură-te că ai ales tipul de folie autoadezivă potrivită. Fiecare tip de autocolant are caracteristicile proprii și este indicat să te asiguri că acestea corespund spațiului în care îl vei utiliza.

Acordă o atenție deosebită foliei autocolante folosită în baie, deoarece aceasta trebuie să fie rezistentă la apă, la tranzit și utilizare zilnică. Pentru spațiile cu care intri în contact mai puțin poți opta pentru autocolante cu aderență redusă.

Atunci când ai suprafețe deosebite, de tipul sticla sau geam, este recomandat să alegi folie autocolantă tip vitraliu pentru a permite pătrunderea luminii naturale. Optează pentru autocolante care imită marmura sau lemnul dacă vrei să decorezi mobilă sau exteriorul cabinetelor din bucătărie. În cazul acestora ai o gamă extrem de largă de produse din care poți alege, sunt spații ideale pentru a folosi acest material.

Poți colanta aproape toate spațiile din interiorul case tale atâta timp cât folosești tipul adecvat de autocolant și respecții regulile de aplicare și întreținere.

Cum previn dezlipirea foliei autocolante?

Fiecare produs are instrucțiuni clare de montaj care asigură o bună aderență a foliei la suprafața dorită. Asigură-te că ai curățat corect zona folosind produsele sugerate în instrucțiuni. Permite uscarea completă înainte de aplicarea autocolantului și izolează spațiul înainte de reutilizare. Este recomandat să lași zona liberă pentru minim 24 de ore pentru a garanta aderența maximă a produsului.

Pentru maximum de rezistentă este indicat să cureți periodic suprafețele acoperite cu folie autocolantă cu produse compatibile cu spațiul (nu este recomandată utilizarea unor solvenți puternici). Evită colantarea zonelor extrem de umede, asigură-te că problema umezelii este rezolvată înainte de a aplica autocolantul.

În cazul spațiilor intens utilizate, precum blatul de bucătărie, este indicată utilizarea unei folii autocolante care permite curățarea frecventă și este lavabilă. Pentru bricolaj poți alege folii pentru scris, cu aspect de tabla sau cele electrostatice.