Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Light Times
Filtrează

Lambriuri din PVC

Filtrarea nu a returnat rezultate

Lambriurile PVC sunt ideale pentru finisajele interioare si exterioare. Indiferent de stilul si preferintele tale, in gama noastra vei gasi o multime de modele si culori de lambriuri, astfel incat sa iti amenajezi spatiul dupa bunul plac. Profita de preturile avantajoase, comanda online, iar noi iti livram lambriurile oriunde in tara!

Caracteristici lambriu PVC

Lambriul PVC este un element decorativ utilizat pentru finisarea peretilor si tavanelor in diferite spatii. Acesta este realizat din policlorură de vinil (PVC).

Avantaje lambriu plastic

 • usor de instalat si manipulat;
 • rezistent la umiditate;
 • flexibil;
 • disponibil intr-o varietate de culori si modele disponibile;
 • usor de curatat si de intretinut;
 • rezistent;
 • nu este inflamabil;
 • aspect estetic placut;
 • nu necesita vopsire;
 • durabil;
 • are proprietati izolatoare termic si fonic. 

Lungimea lambriului din PVC variaza intre 1 si 4 m, latimea poate fi de 100, 125, 250 sau 300 mm, iar grosimea unui lambriu poate fi intre 0.9 si 8 mm. 

Unde se folosesc lambriurile PVC

Lambriu PVC interior se utilizeaza in diverse aplicatii, atat in locuinte, cat si in spatii comerciale si institutii publice. Lambriurile PVC pot fi montate in dormitoare, holuri, bucatarii, bai, camere pentru copii, sali de conferinta, birouri individuale, receptii, zone de asteptare etc. Acestea protejeaza peretii si tavanele de mucegai si aparitia petelor de apa, contribuind astfel la mentinerea unui mediu curat si igienic.

Lambriul PVC exterior se poate utiliza la sageac, pentru finisarea si protectia acoperisului. Acesta este o alternativa durabila si economica la sistemele traditionale din lemn sau metal. Lambriul din plastic pentru exterior imbina rolul practic cu cel estetic si asigura o instalare sigura si facila datorita sistemului Click. 

Cum se monteaza lambriurile PVC?

Inainte sa incepi montajul lambriului, asigura-te ca dispui de urmatoarele instrumente si materiale: sipci din lemn, dibluri, nivela, lambriu PVC, pistol de capsat, coltare si adezivi speciali pentru PVC.

Pasul 1: Fixeaza cateva sipci din lemn orizontal la o distanta de 50 de centimetri, verificand cu atentie planeitatea pentru a obtine alinierea perfecta.

Pasul 2: Montaza lambriul vertical, incepand de la extremitati si avansand spre interior. Asigura-te ca lambriul este perfect vertical, folosind nivela.

Pasul 3: Fixeaza lambriul de sipci utilizand pistolul de capsat.

Pasul 4: Pentru a masca imbinarile, utilizeaza coltare fixate cu adezivi speciali pentru PVC.

Pasul 5: Creeaza spatii pentru prize si intrerupatoare cu o freza metalica.

Sfaturi pentru alegerea lambriului PVC potrivit

Atunci cand achizitionezi lambriurile din plastic, este recomandat sa ai in vedere urmatoarele criterii:

 • culoarea, modelul si textura lambriului - poti alege in functie de designul locuintei sau biroului, culorile predominante si ambientul pe care doresti sa-l setezi;
 • dimensiunea lambriului PVC - tine cont de spatiul disponibil si ia o marja de eroare atunci cand cumperi lambriurile, astfel incat sa le poti decupa la nevoie;

Pentru un aspect estetic uniform, alege lambriul si profilele in nunate similare.

In cadrul magazinului nostru gasesti o gama variata de lambriuri PVC interior si exterior de calitate care vor aduce un plus de stil spatiului tau. Plaseaza acum o comanda online!

Categorii complementare: Accesorii lambriu PVC