Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Izolatii si mansoane pentru tevi Valrom

6 produse
Light Truck
6 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
6 produse
Ordonează Light Truck

Cauti accesorii de izolatie pentru tevi? Gasesti pe MatHaus o gama variata de produse. Din doar cateva click-uri, adaugi in cosul de cumparaturi toate produsele de care ai nevoie pentru proiectele tale de amenajare si reparatii. Iti oferim solutii premium de izolatii tevi, precum si accesoriile necesare pentru etansarea traseelor de apa si de incalzire. Comanzi rapid si beneficiezi de preturi accesibile!

Este foarte important sa ai un sistem de izolatie tevi performant pentru a preveni in special pierderile de caldura/energie ce pot aparea pe traseul de apa sau de termoficare.

De ce si cum izolezi tevile de apa si pe cele de incalzire? 

In sezonul rece, exista riscul ca instalatiile de apa sau de incalzire sa inghete. Acest fapt poate avea consecinte foarte neplacute, care pot fi, din fericire, prevenite. Optand pentru o metoda de izolatie pentru tevi, acestea sunt protejate de inghet. Ai nevoie de izolatie tevi apa exterior atunci cand temperatura de afara este mai mica de minus 50 C. In plus, folosind materiale de calitate pentru izolatii tevi, apa va fi pastrata calda pentru mai mult timp. De asemenea, nu uita sa alegi si accesorii de izolatie termica pentru tevi. 
Iata ce tipuri de produse poti gasi in rafturile virtuale cu izolatii tevi ale magazinului MatHaus:

  • Izolatie tevi ppr;
  • Izolatie tevi cupru;
  • Izolatie termica tevi;
  • Izolatie pentru tevi de apa;
  • Izolatie pentru tevi exterioare. 

Beneficiile izolatiei pentru tevi si conducte

Folosind diverse modalitati de izolatie a tevilor, previi spargerea conductelor care ingheata pe timpul iernii. Acesta nu este, insa, singurul motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru izolatii tevi exterioare, caci mai exista si alte beneficii:

  • Controlul condensului - montata in medii umede, izolatia actioneaza precum o bariera intre teava si mediul din jur, impiedicand formarea condensului;
  • Economisirea energiei - un alt motiv pentru care sa folosesti izolatie pentru tevi de apa este ca se reduc pierderile de caldura din interiorul conductei;
  • Siguranta - de ce ar trebui sa folosesti materiale de izolatii tevi? Pentru ca, in mediul industrial mai ales, exista riscul ca utilizatorii sa intre in contact direct cu conducte care au temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute. Folosind un sistem de izolatie a tevilor de caldura, angajatii vor fi protejati de aceste incidente. 
  • Controlul zgomotului - folosind izolatie pentru tevi, este redus considerabil zgomotul din conducte. 

MatHaus este magazinul de unde poti alege materiale, accesorii si unelte potrivite proiectelor tale de constructii. Daca ai nevoie de izolatie pentru tevi de apa sau de de caldura, alege cu incredere produsele noastre. Iti oferim consiliere de specialitate in alegerea produselor de care ai nevoie si, in plus, posibilitatea de a negocia proiectul, astfel incat sa ne incadram in bugetul tau. Beneficiezi de transport specializat pentru comanda ta, pentru ca produsele din cosul de cumparaturi sa ajunga in siguranta acasa sau pe santierul tau! 

Categorii complementare: Garnituri si etansare