

Găsește repede ce ai nevoie
Cum sunt ordonate produsele?
Relevanță - Produsele sunt aranjate pe baza unor criterii care estimează interesul și șansele de a fi cumpărate. Scorul care influențează acest aranjament ia în considerare diverse aspecte, precum prețul articolului, prezența promoțiilor, feedback-ul primit prin review-uri, precum și frecvența și volumul cumpărăturilor realizate de clienți. Este posibil ca acești factori de prioritate să varieze în funcție de categoria specifică de produse.
Scor review-uri - Ordonează produsele în funcție de nota oferită de către clienți. Produsele cu cel mai mare scor (exprimat de la 1.00 la 5.00) vor fi afișate primele. Produsele care nu au review-uri vor fi afișate la final, în ordinea relevanței.
Număr review-uri - Ordonează produsele în funcție de numărul total de review-uri primite. Produsele care nu au review-uri vor fi afișate la final, în ordinea relevanței.
Nume (crescător) - Ordonează produsele alfabetic de la A la Z.
Nume (descrescător) - Ordonează produsele alfabetic de la Z la A.
Preț (crescător) - Ordonează produsele de la cel mai mic la cel mai mare preț.
Preț (descrescător) - Ordonează produsele de la cel mai mare preț la cel mai mic preț.
-
In stoc (13)
-
peste 1,000 lei (25)
-
Nu (25)
Invertoare panouri fotovoltaice
Limită produse atinsă
Invertoarele pentru panouri fotovoltaice sunt componente esentiale ale oricarui sistem fotovoltaic pentru ca asigura convertirea curentului continuu generat de catre panourile solare utilizate in curent alternativ. Acesta poate alimenta in deplina siguranta dispozitivele electronice si electrocasnicele pe care le folosesti in fiecare zi. Iti punem la dispozitie modele echipate cu optimizatoare care pot asigura o eficienta cu pana la 30% mai mare. Pentru detalii legate de stocuri si comenzi nu ezita sa ne contactezi!
Invertoarele fotovoltaice sunt la fel de importante ca panourile utilizate pentru a capta energia soarelui. Rolul lor este de a maximiza productia de electricitate, de a monitoriza performantele sistemului si de a detecta anomalii care ar putea conduce la deteriorarea sistemului de panouri fotovoltaice precum supraincalzirea circuitelor.
Cum functioneaza un invertor pentru panouri solare?
Orice invertor solar canalizeaza curentul electric continuu produs de catre celulele fotovoltaice catre un transformator. Acesta scade tensiunea si asigura conversia la curent alternativ. Procesul implica trecerea curentului continuu prin doua sau mai multe tranzistoare. Acestea sunt pornite si oprite rapid pentru a alimenta cele doua parti distincte ale transformatorului.
Un astfel de invertor are, de regula, o durata de viata de aproximativ 10-15 ani. Eficienta sa variaza in functie de cantitatea de energie care este pierduta in timpul procesului de convertire a curentului continuu in curent alternativ. Un model calitativ trebuie sa asigure o eficienta intre 97% si 99%.
Tipuri de invertoare pentru panouri fotovoltaice
Poti combina sistemul tau de panouri solare cu urmatoarele tipuri de invertoare fotovoltaice:
- invertoare cu siruri - sunt de regula utilizate pentru aplicatii rezidentiale care nu prezinta un grad de complexitate ridicat. Poti conecta mai multe siruri de panouri solare la un singur astfel de invertor central care va colecta toata electricitatea produsa si o va converti in curent alternativ. Prin urmare, este o solutie care implica un montaj simplu si costuri reduse;
- microinvertoare - in acest caz, un invertor mic este instalat in proximitatea fiecarui panou solar, conversia la curent alternativ avand loc la nivelul panoului. Un astfel de sistem este benefic pentru sistemele de panouri fotovoltaice cu un design complicat sau care sunt afectate deseori de umbra;
- invertoare hibride - un astfel de invertor poate asigura conversia curentului electric in ambele sensuri. Din acest motiv, electricitatea furnizata de panourile solare poate fi inclusiv stocata intr-o baterie.
Cum alegi invertorul pentru panouri fotovoltaice potrivit?
Atunci cand alegi un nou invertor pentru panouri solare ar trebui sa tii cont de:
- puterea maxima pe care o poate gestiona - aceasta trebuie sa fie compatibila cu energia maxima pe care o poate produce sistemul tau de panouri fotovoltaice;
- eficienta - cu cat este mai mare, cu atat mai putina energie se pierde in timpul conversiei;
- rezistenta la intemperii - sunt preferabile invertoarele solare cu grad de protectie IP65 sau IP66 care protejeaza dispozitivul impotriva reziduurilor, prafului, condensului si ploii;
- conexiunea la retea - curentul alternativ rezultat in urma conversiei poate fi distribuit printr-o sursa de alimentare monofazata sau trifazata in functie de nevoi, cele trifazate fiind recomandate pentru sarcini mari precum incalzirea unei piscine sau incarcarea unei masini electrice
- afisajul - in unele cazuri, poti afla cantitatea de energie produsa zilnic sau cate ore a fost functional sistemul.
Noi iti punem la dispozitie invertoare pentru panouri fotovoltaice cu o eficienta maxima de peste 98%, conexiuni la retea atat monofazate, cat si trifazate si o putere maxima care cuprinde o plaja larga de valori. Nu ezita sa ne contactezi pentru consultanta!