Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtrează
Ordonează

Fitinguri PEX

MatHaus iti pune la dispozitie o gama larga de fitinguri PEX pentru diverse aplicatii, precum instalatii de apa si caldura. Plaseaza comanda online, iar noi iti trimitem produsele la orice adresa din Romania. Poti achita cu cardul, ramburs in numerar la livrare, cu cardul de rate sau prin transfer bancar/ordin de plata.
43 de produse
43 de produse
Ordonează
Șterge toate
43 de produse
Ordonează

Fitingurile din PEX sunt practice in special pentru instalatiile ingropate. Cand folosesti fitinguri din PEX, este bine sa stii ca pretul lor este mai mic decat al celor din cupru, iar proprietatile termice ale materialului, impreuna cu dispersarea oxigenului recomanda aceste componente pentru instalatii termice, sanitare si de degivrare. Mai mult, proprietatile electrice fac PEX-ul potrivit si pentru instalatiile electrice.

Iti oferim fitinguri din PEX la preturi accesibile, potrivite pentru numeroase tipuri de lucrari. Daca ai intrebari despre fitingurile pexal, ori nu stii ce produse sa alegi, contacteaza-ne telefonic. Specialistii nostri iti vor raspunde si te vor indruma imediat.