Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Dibluri

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Dibluri Norgips

3 produse
Light Truck
3 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
3 produse
Ordonează Light Truck

MatHaus iti pune la dispozitie sute de modele de dibluri! In aceasta categorie gasesti piese potrivite pentru proiecte complexe, dar si pentru reparatii minore. Comanda online si bucura-te de produse de calitate, la preturi accesibile! Daca nu stii care sunt diblurile de care ai nevoie pentru lucrarea ta, suna-ne si te indrumam.

Diblurile sunt piese care permit atasarea unui surub intr-un material plin, poros sau casant. Rolul lor este acela de a fixa surubul cat mai bine, pentru ca acesta sa poata sustine greutatea corpului atasat. De la tablouri si jaluzele la corpuri de iluminat, aproape orice obiect are nevoie de dibluri pentru fixare.
Ce tipuri de dibluri exista pe piata?

  • Diblu expandabil. La insurubare, acesta se umfla sau se expandeaza pentru a se ancora in perete. Se foloseste pentru materiale pline, cum este betonul, caramida plina, piatra naturala si boltarul plin.
  • Diblu cu surub prin bataie. Este compus dintr-un diblu si un surub. Se foloseste pentru a fixa rapid sipcile si poate fi batut cu ciocanul dupa ce sipca si peretele au fost gaurite in prealabil. Este potrivit pentru materiale pline si cu goluri (poros), precum caramida cu goluri, caramida ceramica cu goluri, boltar pentru grinzi, boltar cu goluri, placa de gips alveolata, placa de gips-carton simpla si placa de ipsos cu izolant.
  • Diblu de batut. Acesta nu necesita gaurire prealabila: la insurubare, diblul de batut se lateste in partea goala. Se foloseste pentru materiale casante, cum este betonul celular, piatra reconstruita sau chirpiciul. 
  • Diblu cu blocare de forma. Atunci cand se insurubeaza, acest diblu se trange pe perete, formeaza un con si, in cele din urma, se blocheaza.
  • Diblu basculant. Odata montate, surubul metric si elementele sale basculeaza in cealalta parte a peretelui.
  • Diblu de insurubat. Poate fi insurubat cu sau fara gaurire in prealabil, deoarece filetarea externa il ancoreaza in suport.
  • Diblu specific si set de fixare rapida. Pe piata se gasesc dibluri specifice in functie de obiectul care urmeaza sa fie fixat si care iti permit sa optimizezi fixarea unor materiale, asa cum este lemnul. De asemenea, poti opta pentru diferite dibluri special create pentru fixarea tevariei sau a plafoanelor suspendate.

Cum alegi diblul?

  • Diametrul diblului trebuie determinat in functie de sarcina suportata de sistemul de fixare. Trebuie sa iei in calcul si greutatea obiectelor instalate pe sau in interiorul corpului fixat.
  • Lungimea diblului: trebuie aleasa in functie de grosimea suportului. Pentru a spori siguranta fixarii, opteaza pentru cea mai mare lungime posibila la diametru impus de sarcina.

In magazinul nostru gasesti o gama variata de dibluri, precum diblu universal, diblu universal PSD, diblu din polipropilena, diblu din nylon, diblu cu surub si diblu pentru constructii. Livram in toata tara, iar plata comenzii poate fi facuta online, cu cardul.