Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Chei tubulare si antrenoare

Pe MatHaus.ro poti alege dintre zeci de modele de chei tubulare si antrenoare! Opteaza pentru un set de chei cu antrenor, ori achizitioneaza separat fiecare ustensila. Iti punem la dispozitie produse cu un raport bun calitate pret si iti oferim consiliere telefonica specializata.
56 de produse
56 de produse
Ordonează
Șterge toate
56 de produse
Ordonează

O cheie tubulara este facuta dintr-un tub de metal si are, de obicei, doua profiluri, cate unul la fiecare capat. Aceste chei acopera intreaga suprafata a suruburilor sau piulitelor si fac contact cu ele pe toate laturile si colturile plate. 

Profilul unei chei tubulare este foarte specific si nu poate fi folosit pentru alte forme sau dimensiuni. Cele mai multe chei tubulare au profile hexagonale, deoarece aceasta este forma mai des intalnita la suruburi si piulite.

Cheile tubulare se manevreaza cu ajutorul unui antrenor sau adaptor, ce se fixeaza pe unul dintre capetele cheii. Antrenorul se roteste asemenea unui robinet, rasucind cheia si surubul sau piulita.

Datorita lungimii lor, cheile tubulare si antrenoarele sunt excelente pentru a strange sau a desface elemente aflate in locuri greu accesibile. De regula, aceste chei sunt utile pentru automobile si instalatii sanitare.  

In magazinul nostru online gasesti numeroase tipuri de chei tubulare, precum cheie tubulara pipa, cheie tubulara hexagonala, cheie tubulara dubla, cheie tubulara tip teava si antrenor sau adaptor pentru chei tubulare. Plaseaza comanda online si primesti produsele oriunde in tara!