Găsește repede ce ai nevoie
Vânzări
0374 012 345
Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.
Vrei să suni la serviciul de vânzări?
Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.
Zdrobitor si desciorchinator manual pentru struguri Micul Fermier GF-1437, capacitate de maruntire 300 kg/ora
- Tip produs: zdrobitor si desciorchinator manual pentru struguri
- Capacitate de maruntire: 300 kg/ora
- Capacitate cuva: 20 l
Informații și comenzi
Luni - Vineri 08:00 - 18:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Descrierea produsului Zdrobitor si desciorchinator manual pentru struguri Micul Fermier GF-1437, capacitate de maruntire 300 kg/ora
Zdrobitorul si desciorchinatorul manual Micul Fermier GF-1437 se foloseste pentru extragerea mustului din boabele de struguri prin zdrobirea fructelor si separarea ciorchinilor de boabe.
Produsul are o capacitate de maruntire de pana la 300 kg/ora.
Distanta dintre tamburi este de 2...8 mm, iar dimensiunile produsului sunt urmatoarele: 1000 x 310 x 440 mm.
Pachetul contine urmatoarele elemente:
- zdrobitor fara cuva
- cuva pentru zdrobitor cu o capacitate de 20 l, din inox de inalta calitate
- set suruburi pentru montarea cuvei
- cutii de transport/depozitare
Utilizare:
Produsul se utilizeaza exclusiv pentru zdrobirea sau desciorchinarea strugurilor.
Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50 l - butoi, putina - in care sa se colecteze strugurii zdrobiti si mustul.
Strugurii se introduc in cuva, fara sa fie impinsi cu mana. In cazul in care apare un blocaj si trebuie sa impingi strugurii, foloseste un obiect de lemn.
Invarte lent si continuu maneta pentru a zdrobii strugurii.
Temperatura de lucru trebuie sa fie cuprinsa intre 5 si 40 de grade C, iar temperatura de depozitare intre -10 si +40 grade C.
Avantaje:
- design ergonomic care permite manipulare usoara si un plus de confort
- asigura reducerea semnificativa a duratei de zdrobire si desciorchinare comparativ cu metodele traditionale
- produsul are o cuva de alimentare de 20 l care permite introducerea strugurilor direct din galeata/cos
- se comercializeaza cu suport de tip picioare metalice
- nu afecteaza gustul mustului
- durata de viata extinsa
Recomandari utilizare si intretinere:
Pentru a functiona la capacitate optima, se recomanda ca strugurii din aparat sa nu contina frunze, resturi vegetale sau corpuri straine.
Dupa o anumita perioada de timp, pentru o functionare optima, este necesar sa verifici starea de uzura a rulmentilor si buna lubrifiere a angrenajului.
Produsul se curata cu o perie de sarma care sa indeparteze resturile vegetale sau resturile de must.
Se recomanda curatarea periodica a acumularilor de resturi vegetale din zdrobitor.
Inainte si dupa utilizarea produsului, se spala energic cu jet de apa intreg utilajul.
Produsul se pozitioneaza pe o suprafata plana si uscata.
Se depoziteaza in spatii uscate si racoroase.
Specificații tehnice Zdrobitor si desciorchinator manual pentru struguri Micul Fermier GF-1437, capacitate de maruntire 300 kg/ora
Brand | Micul Fermier |
Tip produs | zdrobitor struguri |
Alimentare | manuala |
Capacitate cuva | 20l |
Material | inox |
Greutate | 15kg |
Capacitate maxima de maruntire | 300kg/h |
Linkuri utile:
Limită produse atinsă
Solicită publicarea acestui produs în SICAP
Zdrobitor si desciorchinator manual pentru struguri Micul Fermier GF-1437, capacitate de maruntire 300 kg/ora
Solicită publicarea acestui produs în SICAP
Mulțumim! Am primit cererea ta. Urmează să te contactăm telefonic pentru mai multe detalii.
Solicită publicarea acestui produs în SICAP
Ne pare rău. Formularul nu a fost trimis, te rugăm reîncearcă mai târziu.