Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

45 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg
Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg
Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg
Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg

16887 lei / buc.
Prețul include TVA 19%
home În stoc, disponibil doar pentru vânzare online
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate buc.
În funcție de cantitate, produsul va fi livrat pe paleți.

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă 09:00 - 14:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg

Mapei Mapegum WPS este o membrana lichida elastica, utilizata pentru hidroizolarea pardoselilor sau peretilor in spatii de interior, care nu au contact constant cu apa si nu au infiltratii de umiditate. Se creeaza o pelicula flexibila, antifisura, care se aplica inaintea montarii placilor ceramic sau a celor din piatra naturala.

Produsul se preteaza aplicarii pe urmatoarele suporturi: gips-carton, tencuieli pe baza de ipsos sau ciment, zidarie din BCA, placaje marine, ciment, anhidride, lemn, magnezita, placaje ceramice tratate cu amorsa de aderenta.

Solutia se gaseste gata preparata, avand o aplicare rapida si proprietati foarte bune de alungire. Nu necesita armare iar imbracamintile de pardoseli pot fi instalate dupa doar 12 ore. Este tixotropica, putand fi aplicata usor pe suprafete orizontale sau inclinate/verticale.

Membrana finala este elastica, nelipicioasa, rezistenta la trafic pietonal lejer, care suporta miscarile de dilatatie si contractie normale. Permite montarea ulterioara a  placilor ceramice, utilizand adezivi pe baza de ciment sau adezivi in dispersie.

Indicatii:

Se aplica pe suport solid, curat, uscat, fara grasimi sau reziduuri. Se aplica cu spatula lisa, trafaletul, bidineaua sau prin pulverizare. Grosimea necesara este de max 1 mm/strat. Nu aplica produsul la temperaturi mai mici de +5°C; Evita baltirea permanenta a apei, asigurand o panta de scurgere a suportului; Nu aplica produsul pe suport pe baza de ciment umed sau supus infiltratiilor de umiditate prin capilaritate; A nu se aplica pe membrane bituminoase sau asfaltice proaspete, care elibereaza uleiuri sau plastifianti; Nu utiliza produsul pentru a masca fisurile aparute in stratul suport ca urmare a unor miscari puternice; Membrana trebuie protejata de abraziunea cauzata de traficul pietonal prin aplicarea unui placaj ceramic sau din piata naturala.

Specificatii tehnice:

  • Temperatura de aplicare:  5°C - 35°C
  • Ambalare: 5 kg
  • Termen de valabilitate: 12 luni

Atentie!

Dupa aplicarea produsului, timpul de uscare a hidroizolatiei este de 12-24 de ore pe un suport absorbant si de 4-5 zile pe unul neabsorbant. Consumul va fi de aprox. 1,5 kg/mp la 1 mm grosime.

Cantitate: 5 kg

Mai mult

Specificații tehnice Membrana hidroizolatoare lichida Mapei Mapegum WPS, 5 kg

Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate