Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Amestec de gazon Agro Sport, 25 mp, 0.5 kg
Amestec de gazon Agro Sport, 25 mp, 0.5 kg
2098 Lei / Buc.
Amestec de gazon Agro Sport, 25 mp, 0.5 kg
Amestec de gazon Agro Sport, 25 mp, 0.5 kg
2098 Lei / Buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Amestec de gazon Agro Sport, 25 mp, 0.5 kg

2098 Lei / Buc.
Prețul include TVA 9%
home În stoc
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate Buc.

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Sâmbătă 08:00 - 17:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Amestec de gazon Agro Sport, 25 mp, 0.5 kg

Gazonul Agro Sport este un mix de gazon potrivit pentru spatiile insorite si umbrite, destinat amenajarii suprafetelor obisnuite de parc sau cu trafic mic. Este adecvat si pentru gradinile din jurul spatiilor rezidentiale sau pentru suprafetele publice verzi.

Se obtine un strat de plante dese, de culoare verde-viu, care imbunatatesc aspectul spatiului. Plantele au capacitatea de regenerare crescuta si sunt foarte rezistente la deteriorare. Se preteaza tuturor tipurilor de sol, putand fi ingrijit fara dificultate.

Aplicare: se pregateste solul prin curatarea de pietre, impuritat, si prin distrugerea buruienilor existente. Se afaneaza pe o adancime de aprox. 20 cm. Este recomandat ca aceasta actiune sa aiba loc toamna, lasand pamantul in brazde.

Primavara, dupa zvantare, solul trebuie greblat, impregnat cu fertilizant si tasat pana la obtinerea unei suprafete perfect plane. Semanatul se poate efectua de primavara pana toamna, prin imprastiere incrucisata. Se acopera semintele prin greblare uniforma, in acelasi sens, operatiune uramata de tasare. Se uda prin stropire usoara. Ai grija ca solul sa fie ud pe parcursul intregii perioade de rasarire a plantelor.

Cantitatea de 0.5 kg este suficienta pentru semanarea unei suprafete de 25 mp.

Mai mult
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate