Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml
Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml
6497 lei / buc.
Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml
Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml
6497 lei / buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml

Cod produs: 10220333
  • Tip produs: adeziv lipit cant
  • Cantitate: 500 ml
  • Valabilitate: 12 luni

Light Award
Brand: SPRAY-KON
Light Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
6497 lei / buc.
Prețul include TVA 19%
Light Home Alt Stoc epuizat
Preț și stoc valabile pentru livrare în:

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă 09:00 - 14:00

Light Calendar Check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Light Calendar Check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
Light Calendar Check Bonus Card - 1 - 12 rate
Regular Plus Icon Regular Minus Icon

Descrierea produsului Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml

Finish noul adeziv spreiabil, universal, cu miros inexistent, ce dezvolta o lipitura puternica si rezistenta la temperaturi
inalte a fost conceput sa lipeasca o larga varietate de materiale. Are o vascozitate redusa dupa uscare, face priza excelenta cand se cupleaza suprafetele adezivate si are un timp de deschidere indelungat. Continutul sau vascos reduce riscurile aplicarii lui necontrolate.

Produse pe care actioneaza:

Finish lipeste o varietate de substraturi inclusiv lemn, table metalice, tesaturi majoritatea plasticurilor, cartoane, polietilena
si betonul precum si laminatele decorative. Este ideal pentru lipiturile permanente ce necesita o lipire initiala puternica. Este rezistent la temperaturi inalte si daca este protejat de contaminari timpul de deschidere este de cateva ore. Intotdeauna testati-l pe mici mostre din materialele de lipit pentru a va asigura de la inceput de compatibilitatea adezivului cu acele materiale. De exemplu, anumite viniluri contin cantitati insemnate de plastifianti care in timp pot migra catre lipitura afectandu-i astfel rezistenta.

Cand nu sunteti sigur de compatibilitatea adezivului cu diverse materiale mai intai testati adezivul pe niste mostre mici din acele materiale. Nu folositi adezivul pe PVC-ul flexibil.

Este folosit cu mare success si eficacitate pentru lipitul laminatelor decorative-ABS, melamina, HPL, pe canturi drepte, dublate, curbe interior si exterior.

Mod de folosire :

1. Suprafetele de lipit trebuie sa fie curate,uscate,fara praf si grasimi pe ele.
2. Materialele de lipit trebuiesc aclimatizate(conditionate) inainte de lipire.Aclimatizarea este importanta si pentru laminate. Lasati materialele ce urmeaza a fi lipite timp de 48 ore la o temperature de 20°C si o umiditate relativa de 45- 55%. Trebuie ca aerul sa poata circula liber printre materialele puse la aclimatizat.
3. Tineti tubul spray la aprox. 70° fata de suprafata de lipit si aplicati un strat uniform si generos de adeziv asigurand o
acoperire a suprafetei de 80-100% .
4. La depunerea adezivului miscati uniform tubul spray paralel cu suprafata si asigurati-va ca ati pulverizat adeziv pe margini pana la capat.
5. Nu pulverizati adeziv prea mult intr-un loc astfel incat acesta sa balteasca, pentru ca poate fi afectata calitatea lipiturii.
6. Pentru lipitul suprafetelor poroase este necesara aplicarea unui al doilea strat. Aplicati intotdeauna prima data adezivul pe laminat. Pulverizati adezivul orizontal pe o suprafata si vertical pe cealalta suprafata.
7. Este important de retinut ca adezivul nostru este un adeziv de contact care isi formeaza lipitura prin contactul adezivului de pe o suprafata cu adezivul de pe cealalta suprafata, fiind necesara o cantitate suficienta de adeziv pe ambele suprafete de lipit pentru ca reteaua de lipire sa se formeze.
8. Dupa pulverizare lasati adezivul sa adere la suprafete si protejati-l de eventuale contaminari.

Mai mult
Regular Plus Icon Regular Minus Icon

Specificații tehnice Adeziv pentru lipit cant Finish, 500 ml

Brand SPRAY-KON
Temperatura de lucru 5-25
Greutate 0.5kg
Tip produs adeziv cant
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate