Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

31 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre
Filtrează
Ordonează

Sipca acoperis

18 produse
18 produse
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home În stoc
(1)
7414 lei/m²
18 produse
Ordonează

Sipca de acoperis este un element esential in constructia si intretinerea acoperisurilor. Peste sipca de lemn se asaza tigla, care se prinde apoi in cuie zincate sau holzsuruburi.

Sipca de acoperis: Caracteristici

Exista diferite tipuri de sipci de acoperis disponibile în magazinul Mathaus. Acestea sunt fabricate din lemn rasinos de molid si brad, fiind astfel durabile si rezistente in fata conditiilor meteorologice nefavorabile.

Sipcile sunt rindeluite pe toate cele patru fete si pot avea canturile ascutite sau rotunjite, in functie de specificul produsului. Dimensiunile disponibile variaza intre 2000, 3000 si 4000 mm lungime, cu latimi cuprinse intre 18 si 116 mm si grosimi intre 18 si 70 mm.

Caracteristica principala constă in tratamentul aplicat, care implică uscarea lemnului la temperaturi de pana la 60 de grade Celsius. Acest proces de uscare distruge mucegaiurile si insectele, asigurand un produs de calitate si durabil. Deoarece nu se aplica alte tratamente asupra produsului, acesta ramane natural si sigur pentru utilizare.

Intretinere si depozitare

Sipcile se pastreaza intr-un spatiu ferit de umezeala si de expunerea directa la soare, pentru a evita deteriorarea lor. Pentru o protectie eficienta impotriva factorilor daunatori, se recomanda tratarea sipcilor cu grunduri si vopsele speciale in minimum 2 straturi, inainte de montaj sau dupa montare. Pentru ca sipca de lemn de sub tigla poate fi afectata de umiditate, se recomanda tratarea acesteia cu un bait cu proprietati de impermeabilizare.

Exploreaza gama noastră variată de sipci de acoperis disponibile pe site-ul Mathaus pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul tau.