Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Profile de aluminiu

Reamenajează-ți locuința și alege soluția ideală pentru mascarea spațiilor mai puțin estetice. Comandă orice model de profil aluminiu de pe Mathaus.ro, iar noi îți vom trimite produsele preferate direct la tine acasă. Fii atent la detalii și optează pentru acele finisaje de care casa ta are nevoie. Dacă nu ești sigur ce anume trebuie să comanzi, echipa noastră îți oferă consiliere prin telefon, pentru a te ajuta să te decizi.
38 produse
38 produse
Ordonează
Șterge toate
38 produse
Ordonează

Casa ta este locul unde te simți în siguranță, te relaxezi și ai parte de cele mai frumoase momente alături de familia ta. Atunci când ai grijă de căminul tău și o decorezi după preferințele tale, aceasta devine cu adevărat oaza ta de liniște.

Profilele din aluminiu au un rol estetic, ce te ajută să scapi de micile spații și zone mai puțin perfecte. Sunt ideale pentru a estompa spațiile dintre perete și parchet, pentru finisarea pardoselilor, pentru a proteja treptele sau pentru a masca zonele inestetice. Pe lângă acest rol însă, un profil aluminiu este și practic, datorită proprietăților antiderapante.

În oferta noastră vei găsi țevi de aluminiu, bare de aluminiu, profile aluminiu în L, U sau în formă rectangulară ori plată pentru orice tip de proiect și orice fel de amenajare interioară. Acestea vin într-o gamă variată de forme și mărimi, tocmai pentru a le adapta nevoilor fiecărei locuințe.

Alegerea unui profil de aluminiu pentru casa ta vine și cu o serie de avantaje. Aluminiul este un material rezistent, dar în același timp versatil, el fiind ușor de rulat sau îndoit, potrivindu-se oricărui spațiu. De asemenea, dacă alegi finisaje precum țevile de aluminiu sau bare de aluminiu pentru spațiul tău, acestea vor rezista la coroziune, păstrându-și aspectul frumos vreme îndelungată.

Profilul de aluminiu este foarte ușor de instalat și montat, având o greutate mică, ceea ce îl face alegerea inteligentă și pentru finisarea scărilor. Montarea unor profile de aluminiu pe treptele interioare va da acestora un plus de eleganță și rafinament.

Comandă cu încredere profile de aluminiu din gama oferită de Mathaus și profită de cele mai bune prețuri și oferte!