Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre
Filtrează
Ordonează

Plasa armare

Iti stam la dispozitie pentru a duce la bun sfarsit orice proiect. Astfel, pe mathaus.ro poti gasi o gama larga de produse, inclusiv plase de armare pentru polistiren de diferite dimensiuni, greutati si culori. Plaseaza o comanda, iar noi iti asiguram livrarea acesteia la orice adresa din Romania, inclusiv la domiciliu sau direct pe santier.
12 de produse
12 de produse
Ordonează
Șterge toate
home

Stoc epuizat

(0)
22015  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(1)
19226  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
16205  Lei/Buc.
home

Indisponibil în zona ta

(0)
21309  Lei/Buc.
12 de produse
Ordonează

Plasa de armare din fibra de sticla este un material care se remarca prin rezistenta la alcalinitate. Este aplicata cu scopul de a intari stratul de polistiren din termosisteme, dar si pentru armarea tencuielilor termoizolante.

Plasele pentru tencuieli au ca principala proprietate preluarea eforturilor, socurilor si a greutatilor, prevenind eficient ruperea polistirenului expandat aplicat in cazul izolarii termice exterioare.

La noi poti gasi plase de armare rosii, galbene sau albe, toate fiind disponibile sub forma de role de diferite dimensiuni si greutati. Plasa din fibra de sticla se remarca prin rezistenta, durabilitate, dar si usurinta la aplicare.

Alege plase de armare potrivite pentru proiectele tale si bucura-te doar de rezultate foarte bune. Daca ai nevoie de indrumare, echipa noastra iti raspunde la orice intrebare atat pe email, cat si telefonic. In plus, poti alege dintre mai multe variante de plata a comenzii.