Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Lacuri pentru parchet

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Cand te afli in cautarea unui lac pentru parchet, consulta gama noastra variata si alege dintre numeroasele produse de inalta calitate. In magazinul online MatHaus gasesti lacuri pentru parchet la preturi accesibile, potrivite oricarui tip de proiect. Comanda si scapa de grija transportului. Oferim livrare specializata in toata Romania, materialele ajungand direct la adresa.

Aplicarea unui lac pentru parchet este esentiala pentru a-i reda pardoselii stralucirea si naturaletea. De asemenea, un lac de parchet va proteja pardoseala, o va face mai durabila, ii va oferi rezistenta la apa si o va proteja de infiltrarea prafului.

Cum alegi lacul potrivit?

Pentru a obtine rezultate optime, este recomandat ca lacul pe care il alegi sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa se usuce rapid;
  • sa fie termorezistent;
  • sa aiba un grad redus de toxicitate;
  • sa fie rezistent la abraziune si uzura.

In cate straturi trebuie aplicat lacul pentru parchet?

In cele mai multe cazuri, lacul de parchet se aplica in doua straturi, mai ales pe sufrafetele intens circulate. Este important ca primul strat sa fie subtire, evitandu-se astfel formarea bulelor.

Cu ce frecventa se aplica lacul pentru parchet?

Intretinerea pardoselilor din lemn trebuie facuta o data sau de doua ori pe an. In locuinte, lacul se va aplica anual, iar in spatiile de birouri si alte institutii cu un trafic intens, se va aplica o data la sase luni.

Fie ca ai nevoie de lac pentru parchet pe baza de apa, lac pentru parchet fara miros, lac colorat pentru parchet sau orice alt tip de lac pentru parchet, la MatHaus vei gasi produsul pe care-l cauti. Daca nu stii ce lac pentru parchet sa alegi, iti oferim consultanta telefonica pentru a te ajuta sa identifici materialele potrivite nevoilor tale.