Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

24 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Gresie placare soclu casa

7 produse
7 produse
Ordonează
Șterge toate
7 produse
Ordonează

Ce este soclul unei case?

Din punct de vedere arhitectural, soclul este o zona tampon a unei case, mai exact cea care protejeaza constructia si fundatia de intemperii. De la un nivel ridicat al apei, la zapada si alte infiltratii, soclul actioneaza precum un brau protectiv.

De ce sa alegi gresia pentru placarea soclului?

Exista mai multe optiuni pentru placarea socului de pe casa, de la vopsire, tencuiala mozaicata sau materialele decorative. Gresia pentru placarea soclului aduce un element estetic important, tocmai prin modelele care imita piatra si textura acesteia. Designul modern este un avantaj puternic pentru locuintele noi, dar si pentru procesul de renovare a fatadei unei constructii mai vechi.

Avantaje practice ale gresiei pentru placarea soclului:

  • Rezistenta la crapaturi;
  • Aplicare si intretinere usoara;
  • Impermeabilitate;
  • Rezistenta la schimbari de temperatura;
  • Nu absoarbe impuritati sau praf.

Soclul trebuie sa fie de minimum 50 cm si este necesar sa aplici si un strat de hidroizolant pe baza de ciment la cativa centimetri de sol, pentru a proteja marginea fundatiei de intemperiile care pot patrunde in interior.

Cum alegi gresia pentru soclul casei?

In primul rand, poti folosi doar gresie pentru exterior. Aceasta este fabricata din prafuri si granule non metalice, prin procesul de coacere la temperaturi foarte inalte. Tocmai acest procedeu complex face gresia pentru soclu rezistenta la inghet si agenti chimici.

Tine cont de urmatoarele aspecte cand alegi gresia:

  • Masuratorile - Masoara atent suprafata pe care vrei sa aplici gresia si stabileste din timp dimensiunile soclului. Acest lucru te ajuta sa comanzi gresia pentru soclu fara a fi nevoie de schimbari ulterioare.
  • Culoarea - Pentru un aspect uniform si armonios, culoarea placilor de gresie pentru soclu trebuie sa fie asemanatoare fatadei casei.
  • Montarea - Cand alegi modelul sau tipul de gresie pentru soclu, tine cont de tipul de placi, model si dimensiune, pentru a nu fi prea greu de montat daca vrei sa faci treaba de unul singur.

Gama variata de modele de gresie pentru soclu de la MatHaus include modele care imita originat aspectul de piatra naturala si potrivite pentru soclul caselor moderne. Contacteaza-ne pentru orice informatii si recomandari cu privire la produsele din aceasta categorie.