Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

2 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 20:00 și Sâmbăta 08:00 - 17:00.

SECTOR 3, BUCURESTI

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Centrale termice in condensare

Iti punem la dispozitie o gama variata de centrale termice in condensare si diferite accesorii, precum kituri de evacuare si prelungiri pentru evacuarea gazelor arse. Comanda online, iar noi iti trimitem produsele la orice adresa din Romania, acasa sau pe santier.
15 produse
15 produse
Ordonează
Șterge toate
home Stoc epuizat
4.31970  lei/buc.
3.99451 lei/buc.
15 produse
Ordonează

Centralele termice in condensare incalzesc prin condens apa calda curenta. Vechile modele de centrale conventionale eliminau gazele in atmosfera la temperaturi de aproximativ 110 grade Celsius, pierzandu-se prin combustie o parte considerabila din energie. In schimb, centralele termice pe gaz in condensare elimina gazele in atmosfera la temperaturi de circa 55 de grade Celsius, surplusul de energie folosindu-se pentru incalzire.

Centrala termica in condensare are un randament energetic mai bun decat modelele conventionale, cantitatea de carbon eliminata fiind mai mica, ceea ce ajuta la protejarea mediului inconjurator. 

In magazinul MatHaus.ro gasesti numeroase modele de centrale termice in condensare de la producatori renumiti, precum centrale termice in condensare Ariston si centrale termice in condensare Viessmann.

Iti oferim consultanta telefonica specializata ca sa te ajutam sa alegi cele mai bune centrale termice in condensare pentru nevoile tale. Suna-ne, iar echipa noastra te va ajuta cu drag. Cumpara de pe site-ul nostru si poti plati online, cu cardul, ramburs, prin ordin de plata, chiar si in rate, fara dobanda.