Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times
Regular Search Icon Light Times
  • Regular Check
    28 (4)
  • Regular Check
    30 (1)
  • Regular Check
    35 (7)

Baterii de bucatarie Grohe

12 produse
Light Truck
12 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
12 produse
Ordonează Light Truck
Site-ul Mathaus.ro îți pune la dispoziție o varietate vastă de baterii de bucătărie de la Grohe, la prețuri avantajoase. Comandă în siguranță, iar noi îți livrăm produsele alese în condiții optime. Dacă ai întrebări, echipa noastră te ajută și îți oferă consultanță gratuită pentru a alege o bateria Grohe pentru bucătărie, potrivită nevoilor tale.

Grohe este un important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă. Toate produsele Grohe poartă vestita insignă de calitate ”Made in Germany”, astfel consolidând încrederea în acest brand faimos. Toate fabricile Grohe utilizează doar inginerie de producție de înaltă calitate, produsele lor ridicându-se la cele mai exigente așteptări în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

În magazinul nostru găsești o gamă largă de baterii bucătărie Grohe, ce îndeplinesc cerințe îndrăznețe , îmbinând utilitatea și funcționalitatea cu o serie de beneficii. Acestea sunt silențioase, foarte ușor de montat, au un reglaj bun al debitului și sunt foarte rezistente în timp.

Dacă alegi să comanzi o baterie de bucătărie Grohe te vei bucura de o serie de avantaje. Ele sunt rezistente la zgârieturi și datorită tehnologiei SilkMove, bateria poate fi utilizată și manevrată cu ușurință, chiar și de către copii.

Comandă cu încredere baterii bucătărie Grohe de pe Mathaus.ro și poți achita online cu cardul, numerar la primirea produselor sau prin transfer bancar. Noi avem grijă să îți livrăm comanda în condiții sigure și îți răspundem la orice nelămuriri ai.
Categorii complementare: Tesatura otel inoxidabil