Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times
Regular Search Icon Light Times
  • Regular Check
    35 (3)
  • Regular Check
    40 (4)
  • Regular Check
    46 (1)

Baterii cada dus Grohe

8 produse
8 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
52201 lei/buc.
8 produse
Ordonează
Pe Mathaus.ro găsești oferte de baterii cadă Grohe și baterii duș Grohe pentru casa ta. Comandă cu încredere, iar noi îți livrăm produsele la orice adresă din România, prin flota proprie de camioane sau prin curierii parteneri. Dacă nu știi ce produse să alegi, echipa noastră îți oferă consiliere gratuită, pentru a te asigura că vei cumpăra bateria potrivită.

Grohe este un important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă. Toate produsele Grohe poartă vestita insignă de calitate ”Made in Germany”, astfel consolidând încrederea în acest brand faimos. Toate fabricile Grohe utilizează doar inginerie de producție de înaltă calitate, produsele lor ridicându-se la cele mai exigente așteptări în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

Pe siteul nostru găsești baterii cadă Grohe realizate din materiale bune și tehnologii din industrie, ce pot fi folosite atât pentru locuința ta, dar și pentru spații publice, precum hoteluri sau pensiuni. Bateriile prezintă o serie de avantaje, deoarece se pot monta și demonta ușor, rezistă la murdărie, pătare sau substanțe chimice și sunt foarte ușor de manevrat.

Datorită tehnologiilor ce stau la baza acestor baterii cadă Grohe, consumul de apă este redus și, de asemenea, are protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei.

Poți comanda din magazinul nostru online baterie duș Grohe, din oferta largă ce am pus-o la dispoziție pentru tine. Suntem bucuroși să te ajutăm dacă ai nevoie de sfaturi specializate. Trebuie doar sa ne contactezi telefonic, iar echipa noastră te va ajuta cu informațiile de care ai nevoie!
Categorii complementare: Tesatura otel inoxidabil , Inox gofrat