Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Spume poliuretanice de montaj Moment

4 produse
Light Truck
4 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
4 produse
Ordonează Light Truck

De multe ori, pentru a duce lucrarile la bun sfarsit, trebuie sa te ocupi de izolatia corespunzatoare a suprafetelor. De aceea, suntem de parere ca spuma poliuretanica este o varianta ce iti poate veni in ajutor. Pe mathaus.ro ai posibilitatea de a selecta dintre numeroase produse la pret accesibil si cu montaj simplu, iar daca nu esti sigur pentru care sa optezi, iti stam la dispozitie cu sfaturi si recomandari.

Spuma poliuretanica este un produs versatil, utilizat pentru a fixa, umple si etansa rosturile usilor sau ferestrelor, dar si pentru izolarea termica si acustica eficienta a diverselor spatii. Intrucat este un produs foarte usor de manipulat si utilizat, fiind disponibil sub forma de tuburi de spuma poliuretanica de montaj, acesta a devenit indispensabil in domeniul constructiilor.

In ce situatii poti folosi tuburi de spuma poliuretanica?

Aceste produse sunt utilizate cel mai frecvent pentru:

  • izolare. Avand proprietati deosebite, spuma imbunatateste calitatea acustica si termica. Produsele disponibile pe site-ul nostru au conductivitate termica redusa, asigurand un grad mare de protectie.
  • montare de usi, ferestre, cadre, ori numeroase alte elemente.
  • etansare si umplere de goluri. In cazul in care te confrunti cu rosturi sau fisuri de mari dimensiuni, aparute in urma lucrarilor de instalatie, canalizare, amenajare ori altele, poti opta pentru spuma poliuretanica pentru a scapa de gauri, goluri ori de comunicarile nedorite cu exteriorul. 

Daca iti doresti un montaj realizat cu usurinta ori o reparatie efectuata cu materiale de calitate, iti recomandam sa optezi pentru tuburile de spuma poliuretanica disponibile pe mathaus.ro. Suntem siguri ca orice proiect ai avea, acest produs iti va fi de un real ajutor. 

Dupa ce ai optat pentru un articol de pe site-ul nostru, iti oferim posibilitatea de a alege dintre mai multe variante de plata, printre care online, cu cardul, ramburs la livrare, prin ordin de plata ori chiar in rate. De asemenea, echipa noastra se va ocupa de livrarea comenzii la orice adresa din Romania.