Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Mobilier de gradina si decoratiuni Cementarte

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
În stoc
40115 lei/buc.
1 produs
Ordonează Light Truck

Curtea interioară, terasa sau balconul sunt spații de relaxare în care te vei destinde și energiza. De aceea, este esențial să ai mobilierul de grădină adecvat nevoilor și preferințelor tale. Doar atunci când vei achiziționa componentele perfecte vei putea să te bucuri din plin de spațiul tău.

Cum alegi mobilierul de grădină potrivit?

Înainte de a începe căutările pentru mobilierul de terasă trebuie să măsori suprafața de care dispui și să stabilești unde vor fi plasate piesele individuale. Va trebui să determini ce factori de mediu vor afecta mobilierul de grădină pe durata întregii zile. În funcție de aceste detalii vei putea decide corect ce material, formă și caracteristici îți sunt necesare. 

Nu uita că elemente precum scaunele de plastic sunt afectate de căldură și își pot pierde din intensitatea culorilor atunci când sunt expuse pe o perioadă lungă de timp la soare. Este indicat să alegi materialul potrivit pentru a te asigura că setul de grădină va fi durabil. Majoritatea producătorilor folosesc materiale prime precum lemn, plastic, ratan sau compoziții textile.

Dacă locuiești într-o zonă cu precipitații frecvente sau plantele din grădină au nevoie de udare continuă, este recomandat să alegi mese din plastic și accesorii cu grad mare de impermeabilitate. În felul acesta eviți umflarea sau deformarea pieselor de mobilier. În cazul meselor de grădină din lemn este recomandată tratarea periodică a acestora cu substanțe de protecție.

Ce calități sunt necesare mobilierului de grădină?

Mobilierul de grădină trebuie să fie:

  • ușor de curățat și de întreținut
  • durabil pe o perioadă lungă de timp fără a necesita mentenanță
  • ușor de transportat și depozitat atunci când nu este în folosință
  • potrivit pentru tot anul 
  • modular pentru a permite modificarea poziționării și/sau folosirea pieselor individuale

Setul de grădina trebuie să includă și mobilier cu spațiu de depozitare, pentru a permite stocarea în siguranță a pernelor, paturilor, jucariilor și accesoriilor.  

Mobilierul de grădină reprezintă o investiție iar alegerea variantelor mai scumpe poate fi mai viabilă pe termen lung.  Pentru a completa decorarea spațiului poți achiziționa decorațiuni de grădină în forme și culori variate.

Specialiștii Mathaus îți stau la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale. Cu ajutorul lor vei avea mobilierul de grădină la care visezi.