Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse
Filtre aplicate Filtre
Filtrează
Ordonează

Incaltaminte de protectie BABOL

Alege perechea de incaltaminte de protectie potrivita proiectului tau! In magazinul nostru gasesti o multime de modele create pentru cei care lucreaza pe santiere, in ateliere sau in alte spatii supuse anumitor riscuri. Comanda online si iti trimitem produsele la orice adresa din Romania!
2 produse
2 produse
Ordonează
Șterge toate
2 produse
Ordonează

Incaltamintea de protectie nu trebuie sa lipseasca niciodata din echipamentul unei persoane a carei meserie prezinta riscuri. Oamenii care lucreaza in constructii, gradinarit, sudura, ori in sectorul productiei auto se numara printre cei supusi unor pericole precum taierea cu obiecte ascutite, arsuri chimice sau termice, descarcari electrice si caderea obiectelor grele. Pot fi purtate ghete de protectie, bocanci cu bot metalic, cizme din cauciuc de protectie, ori pantofi de lucru cu bombeu metalic.
Care sunt caracteristicile incaltamintei de protectie?
In functie de industria pentru care sunt creati, bocancii de protectie sau papucii de lucru vor avea anumite caracteristici:

  • protectie antistatica - pentru reducerea acumularii de electricitate statica in organism;
  • rezistenta la socuri electrice - bocancii de munca de acest fel protejeaza piciorul impotriva aparatelor electrice sau a conductorilor in conditii de mediu uscat si a contactului cu circuite electrice;
  • rezistenta la impact si compresiune - exista numeroase modele de asemenea bocanci de protectie pe piata;
  • rezistenta la perforare - posibilitatea ca obiectele ascutite sa patrunda in talpa bocancilor de lucru este redusa;
  • protectie metatarsiana - pantofii de lucru cu bombeu metalic previn accidentele care pot aparea atunci cand degetele picioarelor sunt expuse obiectelor ce pot cadea.

Gama noastra variata de pantofi de protectie cuprinde bocanci pentru constructii, papuci pentru gradina, bocanci cu incalzire, ghete de protectie, bocanci de lucru cu bombeu metalic si cizme de protectie. Daca ai intrebari despre produse, suna-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam!