Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Doze electrice Legrand

Instalatia electrica imbogateste utilitatea unui spatiu. Vrei sa pui la punct reteau electrica a locuintei sau biroului? Vei avea nevoie de doze electrice, care asigura continuitatea cablurilor din spatiul in care sunt montate. Comanda-le din magazinul MatHaus.
11 produse
11 produse
Ordonează
Șterge toate
11 produse
Ordonează

Doze electrice metalice: ce trebuie sa stii?
O categorie de doze electrice sunt dozele electrice metalice. Le poti folosi in zonele cu potential inflamabil, ele fiind doze electrice iginifuge. Acestea au garnituri de etansare la capacul de acces. In functie de numarul de iesiri, aceste doze electrice metalice se echipeaza cu presetupe ce pot fi cauciucate sau tot metalice. Gasesti diferite forme si dimensiuni de doze electrice metalice in magazinul MatHaus.

Ce sunt dozele de derivatie?
Cutiile de conexiune, numite si doze de derivatie sunt puncte de conectare ale instalatiei electrice. Rolul unei doze de derivatie este sa asigure etanseitate si protectie mecanica. Aceste doze de derivatie sunt facute din plastic electroizolant si permit intrarea/iesirea cablurilor prin presetupe reglabile. 

Cum alegi doze modulare potrivite?
Poti opta pentru urmatoarele tipuri de doze modulare:

  1. Doze electrice cu 1 modul - sunt doze electrice incastrate in perete, care ofera o buna etansare (realizata prin prezenta unui capac de plastic). Avantajul folosirii unor doze modulare de acest tip este ca ele se pot monta la interior, dar si la exterior. In plus, produsele din clasa de doze modulare sunt protejate de apa si de praf. 
  2. Doze electrice cu 3-6 module - sunt doze electrice care se monteaza direct in zidarie. Acestea sunt doze modulare pentru prize de acelasi tip si sunt universale. 

Ce tipuri de doze electrice poti comanda din magazinul MatHaus?

Magazinul MatHaus vine in intampinarea nevoii tale de confort si de siguranta, oferindu-ti doze electrice de calitate, de la diversi producatori. Poti comanda simplu si rapid doze aplicate, doze de legatura, doze electrice metalice sau doze electrice ignifuge. Nu stii care sunt cele mai potrivite produse pentru spatiile pe care vrei sa le renovezi? Echipa noastra de specialisti iti vine in ajutor oferindu-ti consultanta de specialitate, fara costuri in plus. Pune in cosul tau de cumparaturi produsele necesare, iar noi le livram in conditii cat se poate de sigure, prin transport specializat.