Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Baterii lavoare Sanitec

Filtrarea nu a returnat rezultate

Tipuri de baterii pentru lavoare

În funcție de modul în care este controlat jetul de apă, bateriile pentru lavoare pot fi împărțite în două categorii principale: 

  • Bateriile cu monocomandă: au un singur mâner pentru reglarea debitului de apă și a temperaturii și sunt ușor de utilizat, fiind potrivite pentru lavoarele mici sau pentru persoanele care doresc o soluție simplă și eficientă. 

  • Bateriile cu bicomandă: sunt echipate cu două mânere separate pentru controlul apei reci și calde, permițând ajustarea precisă a temperaturii. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care preferă un aspect clasic și o mai mare flexibilitate în reglarea temperaturii apei.

În funcție de tipul pipei, există baterii pentru chiuveta de baie: 

  • cu pipă fixă: au o construcție solidă și rezistă bine în timp;

  • cu pipă mobilă: oferă flexibilitate și ușurință în utilizare, deoarece aceasta permite direcționarea jetului de apă în funcție de preferințe.

În ce privește montajul, vei descoperi în magazinul nostru atât baterii de baie care se montează pe blat, cât și diverse modele de perete

Poți alege și între baterii înalte pentru lavoarul de baie sau unele scurte, în funcție de designul băii și de preferințele tale de utilizare.

Cum alegi bateria de baie pentru chiuvetă?

Este important să alegi o baterie pentru chiuveta din baie care să se armonizeze cu designul spațiului și să răspundă nevoilor tale și ale familiei. 

Într-o baie vintage se va încadra armonios o baterie de lavoar retro, cu dublă comandă, iar pentru una rustică sau industrială îți punem la dispoziție numeroase modele de baterii lavoar din alamă sau bronz. În încăperile contemporane sau minimaliste se potrivește o baterie de lavoar neagră sau una argintie, iar o baie în stil scandinav va fi armonios completată de o baterie pentru lavoar albă.

Într-o baie de oaspeți sau pentru una dintr-un spațiu public recomandăm instalarea unei baterii de chiuvetă concepute special pentru apa rece.

O baterie înaltă de lavoar va completa o baie spațioasă, alături de alte obiecte sanitare de dimensiuni generoase. Pipa lungă oferă o experiență mai confortabilă în utilizarea lavoarului pentru persoanele înalte. 

Baterii lavoar cu prindere în perete vs baterii lavoar pe blat

Bateriile de lavoar îngropate în perete oferă un aspect inedit, minimalist și aerisit, fiind compatibile cu lavoarele rotunde așezate pe blat. Trebuie să fie montate de persoane autorizate, respectând instrucțiunile din fișa tehnică. 

Bateriile cu montaj pe blat sunt mai ușor de instalat. Se potrivesc atât cu lavoarele pe piedestal, cât și cu cele suspendate.

O baterie de lavoar cu prindere în perete oferă un confort de utilizare similar cu al unei baterii de lavoar înalte pe blat; alegerea celei adecvate pentru nevoile tale depinde de aspect, factorul preț și dificultatea de instalare. 

Descoperă gama noastră de baterii pentru chiuveta din baie pentru a găsi produsele care corespund preferințelor tale. Intră în magazinul nostru pentru a afla mai multe informații și pentru a explora opțiunile disponibile, plasează comanda și vom livra produsele oriunde în țară.

Categorii complementare: Tesatura otel inoxidabil , Inox gofrat , Baterii cada dus