Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Seifuri si cutii de valori Yale

Cauti o solutie sigura de pastrare a banilor, bijuteriilor, documentelor, cheilor, laptopului sau altor bunuri de mici dimensiuni? Vezi oferta noastra de seifuri, cutii si casete de valori, comanda produsul potrivit pentru tine, iar noi il livram la orice adresa din tara!
10 produse
10 produse
Ordonează
Șterge toate
10 produse
Ordonează

Tipuri de produse

In primul rand, decide daca ai nevoie de lacate sau seifuri. Prima optiune este potrivita pentru securitatea in cazul bagajelor, bicicletelor si motocicletelor sau usilor exterioare si interioare. Cea de-a doua categorie este recomandata pentru pastrarea bunurilor cu un volum redus in siguranta - nu doar impotriva furturilor, ci si a incendiilor sau inundatiilor. 

Iata care sunt variantele pentru care poti opta:

 • seif - are pereti grosi, realizati din metale rezistente la taiere, impact fizic puternic, temperaturi inalte, flacara si umiditate. Balamalele nu trebuie sa fie vizibile sau accesibile din exterior;

 • cutie de chei - este utilizata pentru organizarea si pastrarea in siguranta a cheilor. Dimensiunile sunt reduse;

 • cutie/caseta de valori - potrivita pentru organizarea si protejarea bunurilor precum bijuteriile. Are dimensiuni mici, insa peretii nu sunt la fel de rezistenti precum la seifuri.

In functie de tipul de inchidere, ai la dispozitie:

 • seif standard - are incuietoare mecanica (cu cheie sau cifru);

 • seif electronic - incuietoarea este pe baza de cifru (cod electronic, tastatura programabila). Functioneaza cu baterii, insa exista o modalitate suplimentara de deschidere (cu cheie de rezerva sau prin alimentare exterioara).

Specificatii tehnice importante

Cand alegi orice tip de produs din categoria feronerie, trebuie sa iei in calcul multiple caracteristici, astfel incat modelul achizitionat sa fie ideal pentru nevoile tale. Principalele specificatii pentru seifuri si cutii de valori sunt:

 • tip inchidere - cu cheie sau cu cifru, in functie de nivelul de securitate dorit si de preferinte;

 • tip incuietoare - mecanica (cheie sau cifru) sau electronica (cifru cu tastatura);

 • dimensiuni - ia in calcul inaltimea, latimea si adancimea, in special daca vrei sa incastrezi seiful. Grosimea peretilor si usii produsului influenteaza gradul de securitate;

 • volum - la cutiile pentru chei sau la cele de valori, dimensiunea interioara este aproximativ egala cu cea exterioara, insa seifurile au pereti mult mai grosi si trebuie sa verifici care este volumul de care dispui pentru depozitarea bunurilor;

 • material si nivel de securitate - produsele de acest fel sunt realizate din materiale rezistente, cum ar fi otelul. In functie de clasa de securitate, pot fi anti-lovire, taiere sau smulgere; 

 • ancorare - o masura suplimentara de protectie este prinderea seifului in perete sau in pardoseala;

 • caracteristici speciale - tastatura programabila, accesorii pentru fixare incluse etc.

Vrei sa pastrezi bunurile de valoare la loc sigur? Compara produsele disponibile pe mathaus.ro si comanda cel mai bun model pentru nevoile tale!