Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

45 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Hidroizolatii lichide Caparol

In magazinul nostru online gasesti o varietate de materiale pentru realizarea hidroizolatiilor lichide! Indiferent de suprafata care trebuie izolata, poti achizitiona cantitatea si tipul necesar de produse de pe MatHaus.ro.
5 produse
5 produse
Ordonează
Șterge toate
5 produse
Ordonează

Hidroizolatiile lichide se aplica, de regula, pe acoperisurile si terasele cladirilor, in special a celor circulate, care pot fi vulnerabile la ploi si ninsori. Aceasta solutie protejeaza locuintele si camerele de la ultimul etaj si creste durata de viata a constructiei. Hidroizolatiile lichide sunt potrivite si pentru bai, acolo unde umezeala poate deteriora peretii, tavanul si podeaua. 

Acest tip de hidroizolatie se obtine prin aplicarea unui material special lichid pe suprafata dorita. Produsul poate fi aplicat cu pensula sau trafaletul; dupa intarire, va forma o membrana hidroizolatoare. Hidroizolatia lichida se realizeaza pe diferite suprafete, precum beton, ceramica, mortar, caramida, aluminiu, membrane bituminoase, tabla zincata sau otel. 
Care sunt beneficiile hidroizolatiilor lichide?

  • Hidroizolatia lichida se aplica usor, prin pregatirea stratului-suport si aplicarea propriu-zisa a materialului, ideal in 2 straturi. 
  • Timpul de uscare este scurt. 
  • Membrana este rezistenta la razele UV.
  • Permite traficul pietonal.
  • Este complet stabila.
  • Nu este alunecoasa.
  • Este elastica.
  • Rezista la impact si la prafuire. 

Consulta oferta noastra de hidroizolatie lichida si hidroizolatie flexibila si alege materialele potrivite lucrarii tale. Comanda online si ai livrare specializata: iti trimitem totul in conditii optime, la orice adresa din Romania!

Categorii complementare: Amorse pentru hidroizolatii , Gletiere