Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 22 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Pigmenti - Coloranti pentru vopsele lavabile

9 produse
9 produse
Ordonează
Șterge toate
9 produse
Ordonează

Atunci cand vrei sa dai culoare proiectului tau, fie ca este vorba de o amenajare interioara sau la exterior, consulta gama variata de coloranti pe care ti-o punem la dispozitie. In magazinul MatHaus gasesti coloranti pentru vopsea lavabila sau coloranti pentru beton, pe care ii poti comanda online. Economisesti timp si energie pentru a-ti duce proiectul la bun sfarsit.

Aspectul estetic joaca un rol important, astfel atentia trebuie indreptata si asupra culorii. Prin urmare, un colorant pentru vopsea lavabila sau un colorant pentru ciment exterior devine parte din arsenalul unui mester iscusit.

Ce face un colorant de vopsea lavabila?

  • este folosit pentru a colora vopseaua lavabila alba, se obtine usor nuanta dorita (poti alege dintr-o varietate de optiuni)
  • se foloseste pentru a oferi intensitate culorii care a fost aleasa pentru vopseaua lavabila (rosu, galben, albastru s.a.);
  • se poate folosi si pentru a colora alte produse care se dilueaza cu apa, ca de exemplu emailuri, lacuri, tencuieli, chituri;
  • in urma folosirii se obtine o culoare luminoasa, rezistenta la radiatiile UV si intemperii;
  • se poate folosi atat pentru interior, cat si pentru exterior;

De ce sa folosesti colorantul pentru beton?

Daca vrei ca pietrele de pavaj din curtea ta sa nu fie gri, podeaua garajului sau bordura gradinii cu flori, poti folosi colorantul pentru beton. Un astfel de produs dispune de pigmenti care au calitatea de a rezista la agenti chimici, intemperii si radiatii solare.

  • se utilizeaza pentru suprafete din beton - pavele, dale, placi, caramizi, dar si pentru sape, mortare si tencuieli pe baza de ciment;
  • se poate folosi atat in interior, cat si in exterior;

In magazinul MatHaus gasesti colorant pentru beton la pret accesibil, dar si colorant pentru vopseaua lavabila. Consulta-te cu specialistii nostri pentru a alege produsele potrivite proiectului tau, plaseaza comanda online si noi iti livram produsele oriunde in tara.

Categorii complementare: Mixere vopsea