Setări personalizate Accept toate cookie-urile
29698 Lei / Buc.
Vopsea superlavabila Aplalux, 15 L + amorsa gata de aplicare 4 L
Vopsea superlavabila Aplalux, 15 L + amorsa gata de aplicare 4 L
29698 Lei / Buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Vopsea superlavabila Aplalux, 15 L + amorsa gata de aplicare 4 L

29698 Lei / Buc.
Prețul include TVA.
home

În stoc

Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate Buc.

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri

08:00 - 18:00

Sâmbătă

08:00 - 12:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Vopsea superlavabila Aplalux, 15 L + amorsa gata de aplicare 4 L

Vopseaua superlavabila pentru interior Aplalux este un produs pe baza de copolimeri acrilo-stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi.

Prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator. Realizeaza pelicule cu grad de alb ridicat si permeabile la vapori.

AplaLux este o vopsea destinata protectiei si acoperirii decorative a suprafetelor interioare si a tavanelor (gips – carton, gleturi, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale).

Pregatirea produsului: Se conditioneaza produsul la 10 ÷ 30°C si se dilueaza cu apa dupa cum urmeaza: stratul 1 - vopsea diluata cu cca. 15 % apa, stratul 2 - vopsea nediluata sau diluata cu cca. 8% apa in litri raportat la volumul vopselei. Sau in kg calculat la masa vopselei: stratul 1 - se dilueaza cu aproximativ 10 % apa, stratul 2 – se dilueaza cu aproximativ 5% apa. Se omogenizeaza inainte de utilizare.

Se recomanda ca aplicarea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs, sau amestecul unor loturi diferite. Suprafetele pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grasimi si uniform pregatite (culoare, textura, tip material).

Suprafete noi

Suprafetele din beton, tencuielile minerale, gleturile de ciment-var trebuie sa fie perfect uscate, timpul minim de maturare este de 28 zile de la punerea in opera. Eventuala eflorescenta se indeparteaza prin mijloace mecanice sau decapare acida.

Vopsirea va incepe numai dupa stoparea eflorescentei. Se recomanda nivelarea cu AplaFill Incarcare, glet de incarcare si finisarea cu AplaFill Finisaj Interior, glet de finisaj pentru interior pe baza de ciment alb sau AplaFill Finisaj Pasta, glet gata preparat pentru finisaj interior, sau AplaFill 2 in 1, glet de nivelare si finisaj pe baza de ipsos.

Rosturile dintre placile de gips – carton, eventualele suprafete zgariate sau lovite se chituiesc cu AplaFill chit de cutit. Gleturile de incarcare si de finisaj se usuca conform recomandarilor producatorului, se slefuiesc, se curata de praf si alte impuritati si se amorseaza folosind AplaLux amorsa concentrata pentru interior.

Suprafete vechi si/sau vopsite in prealabil

Nu se aplica pe pelicule de lacuri, vopsele si emailuri pe baza de solvent sau zugraveli var/huma. Se curata zugraveala sau tencuiala veche neaderenta si se remediaza eventualele defecte ale suportului (exfolieri, fisuri etc.).

Se recomanda nivelarea cu AplaFill Incarcare, glet de incarcare si finisarea cu AplaFill Finisaj Interior, glet de finisaj pentru interior pe baza de ciment alb sau AplaFill Finisaj Pasta, glet gata preparat pentru finisaj interior, sau AplaFill 2 in 1, glet de nivelare si finisaj pe baza de ipsos.

Rosturile dintre placile de gips – carton, eventualele suprafete zgariate sau lovite se chituiesc cu AplaFill chit de cutit. Zonele pe care s-au efectuat reparatii se lasa sa se matureze minim 72 ore, se niveleaza prin slefuire cu smirghel de granulatie mica sau mecanizat, se curata de praf sau alte impuritati si se amorseaza folosind AplaLux amorsa concentrata pentru interior.

ATENTIE!

La finisarea unui perete, se va folosi un singur tip de glet. Suprafetele neuniforme ca textura si absorbtie pot denatura aspectul final;

Alegerea dilutiei potrivite se face prin aplicarea vopselei diluate pe 1-2 mp, inainte de inceperea lucrului pe toata suprafata;

Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate modifica aspectul, calitatea si randamentul acoperirii;

Nu se combina cu alte produse;

Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs sau amestecul unor loturi diferite.

Producatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care nu sunt respectate instructiunile de pe eticheta.

Producatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care suportul nu este pregatit corespunzator conform instructiunilor.

Se aplica folosind pensula, rola sau pompa airless.

Echipamentele de lucru se curata cu apa.

Termenul de valabilitate este de 24 luni de la data fabricatiei, in ambalajul original, sigilat, inchis etans, in conditiile respectarii regulilor de transport si depozitare.

Mai mult
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate