Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Vopsea lavabila Capamix Muresko pentru exterior, Baza2, 9,8 L
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.

Găsește repede ce ai nevoie

Vopsea lavabila Capamix Muresko pentru exterior, Baza2, 9,8 L

 • Diluabila: da
 • Brand: Caparol
 • Cantitate: 9,8 l
Cod produs: 10701148
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Pretul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Livrare Specializată
Indisponibil in zona ta
Disponibil in rate fara dobanda
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345

Capamix Muresko Baza2 este o vopsea de fatade intarita cu siloxane, are un caracter mineral si inalta capacitate de difuzie. La aplicarea pe tencuieli rugoase, in functie de dilutia efectuata produsului, se pot obtine vopsitorii cu grad bun de umplere sau vopsitorii care pastreaza structura stratului suportului.

Este recomandat de asemenea in renovarea vopsitorii vechi portante de pe elementele de constructie din beton poros.

Proprietati:

 • diluabila cu apa, ecologica si cu miros redus
 • rezistenta la intemperii
 • rezistenta la frecare umeda
 • caracter hidrofug 
 • protectie buna la intemperii
 • buna permeabilitate la vaporii de apa
 • rezistenta la substante alcaline deci nu saponifica
 • usor de aplicat
 • acoperire buna a canturilor si suprafetelor rotunjite

Vopseaua este nuantabila in sistemul de colorare computerizata ColorExpress pe toate colectiile uzuale de culori. Nuantele stralucitoare, intensive, cum ar fi spre exemplu: galben, portocaliu, rosu si altele au o putere de acoperire mai scazuta. Este recomandat din acest motiv, in cazul acestor nuante, sa se aplice un strat prealabil intr-o nuanta pastelata similara, pe baza de alb.

Eventual, ulterior poate fi necesar un al doilea strat de acoperire. Suprafetele trebuie sa fie curate, fara substante de separare si uscate. Tencuielile noi vor fi vopsite dupa pastrarea unui timp suficient de uscare, de regula 2 saptamani la o temperatura de aprox. 20°C si o umiditate relativa a aerului de 65%. In cazul unor conditii meteorologice nefavorabile cum sunt ploile sau vantul se vor pastra timpi mai indelungati.

Prin aplicarea suplimentara a unui strat de grund cu CapaGrund Universal scade riscul aparitiei eflorescentelor de var, astfel ca dupa pastrarea unui timp de inactivitate de numai 7 zile se pot aplica straturile urmatoare.

Tencuieli vechi: Reparatiile trebuie sa fie bine intarite si uscate. Pe tencuielile puternic poroase, absorbante, usor nisipoase se aplica un strat de grund cu OptiGrund E.L.F respectiv CapaSol LF. Pe tencuielile puternic nisipoase, fainoase se aplica un strat de grund cu Dupa-grund. Suprafetele de beton cu acumulari de murdarie sau cele fainoase se curata mecanic sau cu jeturi de apa sub presiune conform prevederilor legale. Pe suprafetele putin absorbante respectiv suprafetele netede, se aplica un strat de grund cu CapaGrund Universal. Suprafetele puternic absorbante, se grunduiesc cu OptiGrund E.L.F. Suprafetele fainoase se grunduiesc cu Dupa-Grund.

Placile din lemn cu aschii aglomerate, intarite cu ciment: Datorita alcalinitatii puternice a placilor din lemn cu aschii aglomerate intarite cu ciment, se grunduieste cu Disbon 481 EP-Uniprimer, pentru evitarea aparitiei eflorescentelor de calcar.

Echipamentele de lucru se curata cu apa imediat dupa folosire.

Specificatii tehnice:
Ambalare: 9,8 L
Culoare: Nuantabil
Termen de valabilitate: 24 luni
Tip rasina: Stiren-acrilica
Temperatura de aplicare: 5° C - 30° C
Consum: 140 ml/m²
Caracteristici generale
Compozitie siliconice
Caracteristici generale
Compozitie siliconice