Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Vopsea alchidica Casabella, pentru lemn si metal, interior si exterior, super alb, 10 l
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.

Găsește repede ce ai nevoie

Vopsea alchidica Casabella, pentru lemn si metal, interior si exterior, super alb, 10 l

  • Tip produs: email
  • Culoare: alb
  • Cantitate: 10 l
Cod produs: 11144055
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Pretul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Indisponibil in zona ta
Disponibil in rate fara dobanda
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345

Emailul Casabella este un produs pe baza de rasini alchidice cu uscare oxidativa, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi specifici, solventi organici.

Este utilizat pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din lemn si metal exploatate in conditii atmosferice normale. Produsul are o rezistenta foarte buna la uzura si intemperii, face pelicula lucioasa si are o putere mare de acoperire si aderenta buna la suporturi metalice si lemn.

Conditii de aplicare:

Temperatura mediului trebuie sa fie intre 12-30C, umiditatea relativa de maxim 75%, temperatura suportului de 12-30C si temperatura produsului intre 15-30C. Nu se aplica sub 10C sau pe suprafete umede.

Pregatirea produsului:

Inainte de a deschide recipientul, acesta se sterge de urmele de ulei sau alte impuritati pentru a evita contaminarea continutului. Se omogenizeaza continutul in vederea redispersarii perfecte a eventualului sediment.

Pregatirea suportului si aplicarea:

Lemn, metal – suprafete noi, negrunduite: Se curata suprafata de grasimi si alte impuritati. Se slefuieste suprafata cu hartie abraziva. Se indeparteaza praful. Se aplica un strat de grund PROXILIN (pentru lemn), RENTAGRUND (pentru metal). Dupa uscare, grundul se slefuieste usor pentru a mari aderenta emailului. Se aplica emailul in 2 straturi, folosind pensula sau rola, nediluat sau diluat maxim 2%.

Lemn, metal – suprafete vopsite in prealabil: Se indeparteaza pelicula neaderenta de vopsea sau lac. Se remediaza fisurile si alte imperfectiuni ale suprafetei folosind chit pentru reparatii sau alte produse similar. Daca pelicula veche se prezinta in conditii bune, suprafata de vopsit doar se slefuieste, pentru marirea aderentei stratului de email. Zonele remediate se vor lasa sa se usuce pana la umiditatea corespunzatoare, apoi se vor curata de praf sau alte impuritati. Daca se doreste indepartarea totala a stratului vechi de vopsea sau lac, se recomanda folosirea decapanului DECANOL SUPER.

Se aplica emailul in 2 straturi, folosind pensula sau rola.

Echipamentul utilizat pentru aplicare va fi curatat cu SOLVOXOL sau D 5070.

Sunt recomandate 2 straturi de produs iar consumul teoretic este 13m2 /litru/ strat. Produsul se depoziteaza in spatii uscate, aerisite, ferite de intemperii, la temperaturi cuprinse intre 5-25C.

ATENTIE!

Stocarea la temperaturi sub 5C poate duce la deteriorarea produsului.

Termenul de valabilitate este 24 luni, in ambalaj original inchis etans, cu respectarea conditiilor de depozitare si pastrare.

Se interzice:

  • utilizarea echipamentelor electrice si a uneltelor neconforme normelor in vigoare referitoare la medii cu risc de explozie
  • prezenta surselor de foc deschis
  • contactul prelungit sau frecvent cu pielea si mucoasele
  • inhalarea prelungita sau frecventa a vaporilor de produs
  • ingerarea produselor
Caracteristici generale
Compozitie pe baza de solvent Culoare de baza alb
Caracteristici generale
Compozitie pe baza de solvent
Culoare de baza alb