Setări personalizate Accept toate cookie-urile
083 Lei / kg
Tencuiala var ciment Baumit MPI 25, interior
083 Lei / kg

Găsește repede ce ai nevoie

Tencuiala var ciment Baumit MPI 25, interior

  • Temperatura lucru: >5 C
  • Utilizare: interior
  • Cantitate: vrac
Brand: Baumit
Cod produs: 10708328
083 Lei / kg
Prețul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Livrare Specializată
Indisponibil în zona ta
Disponibil în rate fără dobândă
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345

Tencuiala var ciment Baumit MPI 25 este un mortar uscat predozat pentru prelucrare manuala sau mecanizata, utilizat la interioare.

Avantaje:

  • regleaza umiditatea in incapere
  • climat interior confortabil
  • permeabila la vapori

Suportul trebuie sa fie uscat, neinghetat, fara praf, permeabil, neted, cu capacitate portanta. Mortarul MPI 25 se poate prelucra si aplica cu masinile de tencuit obisnuite (PFTG5C, m-tec sau cu alte masini similare).

Inaintea tencuirii trebuie aplicate la toate colturile si canturile, profile pentru muchii, care nu ruginesc. In bai si in incaperile unde se vor aplica placaje ceramice se vor folosi profile de pontaj care se vor fixa cu ajutorul adezivului rapid Baumit SpeedFix care sa asigure o planitate buna a suprafetei.

Suprafata se mentine umeda prin stropire cu apa timp de 2 zile, iar inainte de aplicarea stratului final se va avea in vedere carbonatarea. Temperatura aerului si a stratului suport trebuie sa depaseasca +5°C in timpul procesului aplicarii si uscarii. Suprafetele tencuite proaspat se vor mentine umede timp de 2 zile. Nu se va face incalzirea directa a tencuielii.

La folosirea aparatelor de incalzit (mai ales cele cu gaz) se va face o aerisire diagonala. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data inscrisa pe ambalaj, la loc uscat, racoros, in ambalajul original, nedesfacut.

Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.

Linkuri utile:

Mortare pentru tencuieli Baumit Mortare pentru zidarie si tencuieli Baumit