Setări personalizate Accept toate cookie-urile
27533 Lei / Buc.
Tencuiala siliconica decorativa Ceresit, CT74, aspect bob de orez, 1,5 mm, 25 kg
Tencuiala siliconica decorativa Ceresit, CT74, aspect bob de orez, 1,5 mm, 25 kg
27533 Lei / Buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Tencuiala siliconica decorativa Ceresit, CT74, aspect bob de orez, 1,5 mm, 25 kg

27533 Lei / Buc.
Prețul include TVA.
home

În stoc

Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate Buc.
În funcție de cantitate, produsul va fi livrat pe paleți.
Oferta expiră în:
0
Ore
0
Minute

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri

08:00 - 18:00

Sâmbătă

08:00 - 12:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Tencuiala siliconica decorativa Ceresit, CT74, aspect bob de orez, 1,5 mm, 25 kg

Tencuiala decorativa Ceresit CT 74 este folosita pentru aplicarea pe suporturi de beton, tencuieli traditionale, suprafete pe baza de gips, placi aglomerate.

Este recomandata ca strat final de finisare a fatadei in cadrul sistemului de termoizolatie pentru pereti exteriori Ceresit Ceretherm, care foloseste polistirenul expandat sau vata minerala ca material termoizolant.

CT74 este recomandata si pentru aplicarea pe peretii exteriori care necesita o absorbtie scazuta de apa si rezistenta ridicata la murdarie (Tehnologia Double Dry). 

Caracteristici:

 • grad ridicat de auto-curatare 
 • foarte rezistenta la murdarie
 • hidrofoba
 • foarte elastica si rezistenta la impact 
 • foarte rezistenta la factorii atmosferici
 • disponibila in toata gama de culori Ceresit
 • se poate aplica mecanizat 
 • este protejata de contaminarea biologica, cum ar fi fungii, mucegaiul si algele (formula Bio Protect)

In cazul culorilor inchise (indice de reflexie < 30%) se recomanda aplicarea limitata a materialului, adica pe suprafete mici (ex. detalii arhitectonice). 

Ceresit CT 74 poate fi aplicata pe suprafete rezistente, netede, uscate si pe care nu exista grasimi, bitumuri, praf sau alte substante care ar putea impiedica aderenta.

Suprafetele cu denivelari si cu defectiuni trebuie nivelate si reparate inainte de aplicarea produsului. Murdaria, straturile cu rezistenta scazuta sau straturile de vopsele elastice, de var sau de adeziv trebuie inlaturate in totalitate.

Suporturile afectate de alge sau ciuperci se vor spala cu apa sub presiune, impreuna cu agentul de curatare Ceresit CT 98.

Dupa uscarea completa, suprafata se va trata cu Ceresit CT 99 solutie antimucegai. Suprafetele absorbante trebuie mai intai grunduite cu produsul Ceresit CT 17 si dupa cel putin 4 ore cu vopsea grund Ceresit CT 16. 

Se recomanda folosirea unei vopsele-grund Ceresit CT 16 avand o culoare apropiata de cea a tencuielii. Ceresit CT 74 se poate aplica dupa uscarea totala a vopsea grund Ceresit CT 16.

Presiunea cauzata de umiditatea din interiorul suprafetei suport poate cauza deteriorarea tencuielii, de aceea trebuie asigurat un strat hidroizolant in zonele cu umiditate permanenta. 

Amestecati produsul cu ajutorul unui mixer electric. Daca este necesar, puteti adapta consistenta materialului la conditiile de aplicare, adaugand o cantitate mica de apa (max. 1%) si amestecand cu grija. 

Ceresit CT 74 se aplica intr-un strat la grosimea granulelor, cu ajutorul unei gletiere tinute in pozitie oblica. Atunci cand materialul nu se mai lipeste de gletiera, cu ajutorul unei driste din plastic, trebuie sa nivelati stratul aplicat cu miscari circulare, pana cand se obtine aspectul de praf de piatra.

Nu stropiti tencuiala aplicata cu apa! Lucrati fara intrerupere pe o singura suprafata, folosind material cu aceeasi consistenta.

Nu amestecati produsul cu alte tencuieli, pigmenti, rasini sau mortare. Incaperea in care se aplica produsul trebuie aerisita pentru ca mirosul acestuia sa dispara. 

In cazul in care produsul intra in contact cu ochii, clatiti cu multa apa si cereti sfatul medicului. Produsul trebuie pastrat in locuri in care nu pot ajunge copiii. 

RECOMANDARI 

Nu aplicati produsul pe zone expuse razelor soarelui si preveniti uscarea prematura a tencuielii. 

Suprafata tencuita trebuie protejata de ploaie pana la uscarea completa. 

Se recomanda montarea unor folii protectoare peste schele. 

Ceresit CT 74 are o granulatie naturala si, de aceea, se pot intalni diferente de nuante, de aceea trebuie sa folositi materiale din acelasi numar de lot trecut pe aceeasi suprafata. Uniformitatea culorii se poate garanta numai in cadrul aceluiasi lot de productie.

Ambalajul desfacut trebuie inchis cu grija, iar continutul sau trebuie folosit cat mai curand posibil.

Termenul de valabilitate este de 12 luni in locuri racoroase si in ambalajul original, fara defectiuni. Protejati de inghet si de expunere directa la razele soarelui! 

Produsul se comercializeaza ambalat in galeti din plastic de 25 kg.

Specificatii tehnice:

 • Ambalare: 25 kg
 • Consum: 2,5 kg/m²
 • Tip rasina: Siliconica
 • Granulatie: 1,5
 • Densitate: 1,7 kg/dm³
 • Timp de uscare: Rezistenta la ploaie dupa 24 h
 • Termen de valabilitate: 12 luni
 • Temperatura de aplicare: 5° C - 25° C
 • Textura: Bob langa bob
Mai mult
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate