• Placa gips-carton Norgips rezistenta la umezeala  GKBI 12.5X2600X1200

Placa gips-carton Norgips rezistenta la umezeala GKBI 12.5X2600X1200

Cod produs: 10600214
Placa de ipsos GKBI imbracata in carton special de culoare verde
Disponibil si in rate
Retur usor
Suport tehnic: 0374 012 345
 
Pentru comenzi online introdu maxim 6425

Descriere Produs

Usor de montat, modelat si decorat, placa de gips carton si-a castigat un loc important in topul materialelor de constructii. Nu toate placile de gips carton sunt, insa, la fel. Ele difera, in special, prin rezistenta la umiditate si temperatura.

Placa gips-carton GKBI este o placa de ipsos de calitate superioara, imbracata in carton special de culoare verde, cu o clasa de combustibilitate C1, respectiv o rezistenta crescuta la foc. Miezul este special impregnat impotriva umezelii cu o substanta hidrofuga (silicon, parafina).

Utilizarea placii de gips carton GKBI

Placa gips-carton GKBI impregnata impotriva umiditatii se recomanda in incaperi in care umiditatea relativa a aerului poate depasi 70%, dar nu mai mult de 12 ore pe zi. 

Este recomandata pentru bucatarii si bai, uscatoare, holuri sau alte aplicatii cu o ventilare scazuta si potential mare de condens. Prin rezistenta ridicata la foc, placa GKBI se recomanda pentru placarea camerelor de arhivare, camere de servere sau a altor incaperi unde nu exista o supraveghere permanenta si trebuie redus riscul de incendiu. 

Date tehnice:

Dimensiuni: 2600 x 1200 mm

Clasa de combustibilitate: C1

Grosime: 12,5 mm

Ambalare: 60 placi/palet

Specificatii tehnice

Descarca specificatiile tehnice:
Clasa de combustibilitate:
C1
Ambalare:
60 placi/palet
Grosime(mm):
12,5 mm

Mathaus.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici      Inchide