Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Membrana Rolbit Flex VA 4,5 kg
Membrana Rolbit Flex VA 4,5 kg
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Membrana Rolbit Flex VA 4,5 kg

Membrana Rolbit Flex VA 4,5 kg

Membrana bituminoasa Rolbit Flex VA pe baza de bitum distilat
Cod produs: 10914421
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Pretul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Livrare Specializată

Produsul se livrează utilizând camioanele Arabesque, cu o flotă optimizată pentru transportul în siguranță al produselor grele sau agabaritice.

Indisponibil in zona ta
Disponibil in rate fara dobanda
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Call center: 0374 012 345
ROLBIT FLEX V si VA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de fibra de sticla, armata longitudinal cu fibra de sticla rasucita.
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente mpotriva mbatrnirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.
Membranele ROLBIT FLEX V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final n lucrarile bi- sau multistrat (V + PA sau P+ VA).
Membranele ROLBIT FLEX VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Partea inferioara a membranelor ROLBIT FLEX este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane pe structura de beton, fundatii, bariere de vapori, etc.
Date tehnice
Lungime: 10 m
Latime: 1 m
Greutate specifica: 4,5 kg/mp
Flexibilitate la rece: -5 C
Spune-ți părerea acordând o notă produsului