1303 Lei / m²
13030 Lei / Rol
Membrana bituminoasa Rolbit Flex PA 3,5 kg
1303 Lei / m²
13030 Lei / Rol

Găsește repede ce ai nevoie

Membrana bituminoasa Rolbit Flex PA 3,5 kg

Membrana bituminoasa Rolbit PA pe baza de bitum distilat
Brand: Rolbit
Cod produs: 10914425
1303 Lei / m²
13030 Lei / Rol
Prețul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Livrare Specializată
Stoc epuizat
Disponibil în rate fără dobândă
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345
ROLBIT FLEX P si PA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita formata din mpslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal.
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente mpotriva mbatrnirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.
Membranele ROLBIT FLEX P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.
Membranele ROLBIT FLEX PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Partea inferioara a membranelor ROLBIT FLEX este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane pe structura de beton, fundatii, bariere de vapori, etc.
Date tehnice
Lungime: 10 m
Latime: 1 m
Greutate specifica: 3,5 kg/mp
Flexibilitate la rece: -5 C
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.