Membrana bituminoasa Rolbit Flex PA 3,5 kg

Membrana bituminoasa Rolbit Flex PA 3,5 kg

Cod produs: 10914425
Membrana bituminoasa Rolbit PA pe baza de bitum distilat
Disponibil si in rate
Retur usor
Suport tehnic: 0374 012 345
Pret indisponibil pentru localitatea BUCURESTI, BUCURESTI.
Indisponibil

Descriere Produs

ROLBIT FLEX P si PA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita formata din mpslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal.
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente mpotriva mbatrnirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.
Membranele ROLBIT FLEX P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.
Membranele ROLBIT FLEX PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Partea inferioara a membranelor ROLBIT FLEX este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane pe structura de beton, fundatii, bariere de vapori, etc.
Date tehnice
Lungime: 10 m
Latime: 1 m
Greutate specifica: 3,5 kg/mp
Flexibilitate la rece: -5 C

Specificatii tehnice

Lungime(m):
10 m
Latime(m):
1 m

Mathaus.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici      Inchide