599 Lei / Buc.
Lampa solara LED, Solar Tulip, H 310 mm
599 Lei / Buc.

Găsește repede ce ai nevoie

Lampa solara LED, Solar Tulip, H 310 mm

•    Dispozitiv pe baza de energie solara,
•    Panou cu baterie reincarcabila,
•    Declansare automata.

Cod produs: 11142341
599 Lei / Buc.
Prețul include TVA și taxă verde.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Stoc epuizat
Disponibil în rate fără dobândă
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345

Lampa solara pentru gradina cu Led Solar Tulip in forma de lalea are o inaltime de 310 mm si este fabricata din plastic. Lampa functioneaza cu o baterie reincarcabila, pe baza de energie solara. Este dotata cu un singur Led. Durata de viata a sursei de iluminat este de peste 60.000 ore si nu necesita inlocuirea.

Acest produs este destinat spatiilor exterioare, gradinilor, peluzelor, aleilor sau oriunde este necesar, cu expunere directa la razele solare.

Se poate incarca afara si apoi se poate folosi pentru iluminarea in interior. Pe timpul noptii, lumina se aprinde in mod automat.

Durata de functionare a lampii depinde de locatie, conditii meteo si disponibilitatea luminii in functie de sezon. Locurile umbroase vor influenta incarcarea bateriei si iar timpul de lucru pe timp de noapte se va scurta.

Recomandari: Nu plasati lampa solara in apropierea altor surse de iluminat (ex: stradal); ea se poate opri datorita senzorului interior de lumina care controleaza felul in care lumineaza dispozitivul.

Culori disponibile: verde, galben, roz si mov (in limita stocului disponibil).