Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Grund Rost pentru metal, gri, 9 L
Grund Rost pentru metal, gri, 9 L
Grund Rost pentru metal, gri, 9 L
Grund Rost pentru metal, gri, 9 L
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Grund Rost pentru metal, gri, 9 L

21488 lei / buc.
Prețul include TVA 19%
home Stoc epuizat
Preț și stoc valabile pentru livrare în:

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri

08:00 - 20:00

Sâmbătă

08:00 - 17:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Grund Rost pentru metal, gri, 9 L

Grundul Rost pentru metal este un produs cu uscare la aer pe baza de rasini alchidice grase, sicativi, pigmenti, pigmenti anticorozivi, extenderi si solventi organici. Are o aderenta buna la suportul pregatit corespunzator si asigura o excelenta protectie anticoroziva.

Se utilizeaza ca acoperire primara pentru protectia anticoroziva a structurilor metalice, feroase, supraterane, exploatate in medii neagresive sau slab agresive. Se omogenizeaza inainte de utilizare.

Suprafete metalice noi

Se indeparteaza uleiurile si grasimile cu agenti emulsionanti adecvati, urmata de spalare cu apa sau prin curatare cu GRUNDSOLV diluant (compatibil D509) sau ROST DILUANT. Se indeparteaza tunderul si rugina prin periere cu perii de sarma, smirgheluire, sablare si se desprafuiesc prin aspirare, periere sau stergere cu o laveta din bumbac. Se grunduiesc cu ROST GRUND pentru metal si se lasa sa se usuce. Se finiseaza cu email pentru exterior si interior, cu teflon, ROST SATIN email superlucios sau ekonomic vopsea lucioasa pentru metal, lemn si zidarie.

Suprafete metalice vopsite in prealabil

Se indeparteaza uleiurile si grasimile cu agenti emulsionanti adecvati, urmata de spalare cu apa sau prin curatare cu GRUNDSOLV diluant (compatibil D509) sau ROST DILUANT. Vopseaua veche aderenta se asperizeaza prin slefuire cu hartie abraziva de rugozitate mica pentru a obtine o aderenta buna intre straturi. Vopseaua veche neaderenta si rugina se indeparteaza prin periere sau slefuire. Se desprafuiesc prin aspirare, periere sau stergere cu o laveta din bumbac. Se grunduiesc cu ROST GRUND pentru metal si se lasa sa se usuce. Se finiseaza cu email pentru exterior si interior, cu teflon, ROST SATIN email superlucios sau ekonomic vopsea lucioasa pentru metal, lemn si zidarie.

Produsul se aplica numai pe suprafete uscate avand o temperatura superioara punctului de roua cu 3°C. Nu se aplica in conditii de expunere directa la radiatiile solare, vant, ploaie, ceata.

Pentru aplicare se foloseste pensula, rola sau pistolul de pulverizare. Acoperirea este 10-12 mp/L/strat iar consumul 100 ml/mp.

Timpul necesar pentru uscare este 24 ore. Termenul de valabilitate este 36 luni de la data fabricatiei, in ambalajul original, sigilat, inchis etans, in conditiile respectarii regulilor de transport si depozitare.

 

Mai mult

Specificații tehnice Grund Rost pentru metal, gri, 9 L

Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate