Setări personalizate Accept toate cookie-urile
4398 Lei / Buc.
Bison Super Wood D3 Adeziv PVAC 750 g
Bison Super Wood D3 Adeziv PVAC 750 g
4398 Lei / Buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Bison Super Wood D3 Adeziv PVAC 750 g

4398 Lei / Buc.
Prețul include TVA.
home

În stoc

Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate
Buc.

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri

08:00 - 18:00

Sâmbătă

08:00 - 12:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Bison Super Wood D3 Adeziv PVAC 750 g

Bison Super Wood D3 adeziv PVAC pentru lemn poate fi utilizat pentru imbinarea si laminarea tuturor tipurilor de lemn dur, moale si exotic.
 
Il poti folosi atat in exterior, cat si in interior (conform cu Norma Europeana 204-D3) pentru imbinari adezive care necesita rezistenta umezeala.
 
Cum folosesc adezivul pentru lemn?
 
Poti adezivul doar la temperaturi de peste +5°C. Umiditatea relativa a aerului trebuie sa fie de  maxim 65%., iar umiditatea relativa a lemnului intre 8%-12%.
 
Suprafata de lipire trebuie sa fie curatata, uscata si degresata in prealabil. Daca este necesar, dilueaza adezivul cu apa. Acopera 2-4m2/kg, aplicat pe ambele parti, in functie de natura materialelor. Aplica un strat subtire pe una dau pe ambele suprafete cu ajutorul unei pensule. Asteapta cateva minute pentru ca adezivul sa se absoarba, apoi imbina partile. Preseaza sau prinde cu o clema, cu o presiune recomandata de 2 -5 kg/cm² timp de 15 minute. Timpul de deschidere este de aproximativ 8 minute. 
 
Avantajele produsului:

Adezivul este mai puternic decat lemnul si se usuca rapid.

Adezivul lipeste lemn pe lemn, PAL, hartie laminata, carton, material textil, placi aglomerate, bachelita si cadre de lemn.

Este potrivit si pentru laminare cu furnir si folie de plastic dur pe o suprafata de lemn. Dupa uscare este transparent si poate fi vopsit.

Mai mult
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.