Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Bait pentru lemn Danke, exterior / interior, palisandru, 0.75 l
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.

Găsește repede ce ai nevoie

Bait pentru lemn Danke, exterior / interior, palisandru, 0.75 l

 • Tip produs: Bait
 • Brand: Danke
 • Culoare: Palisandru

 

Brand: Danke
Cod produs: 11125980
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Prețul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Indisponibil în zona ta
Disponibil în rate fără dobândă
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345

Baitul de la Danke este o lazura de impregnare destinata protectiei lemnului. Se utilizeaza pentru lacuirea decorativa in nuanta palisandru, a elementelor din lemn, la interior sau la exterior

Caracteristici:

 • buna aderenta la suport, 
 • uscare buna, 
 • rezistenta la lumina si intemperii foarte buna,
 • asigura protectie la ciuperci. 
 • aspect de lichid vascos, omogen 

Nu se recomanda amestecarea sa cu alte produse

Baitul se aplica prin pensulare sau prin imersie, iar inainte de utilizare si in timpul punerii in opera continutul se amesteca foarte bine.

Elementele de lemn trebuie sa fie curate, degresate si desprafuite. Lemnele tropicale si rasinoase bogate in rasina se spala foarte bine cu Diluant universal nitro sau vor fi periate cu o perie uscata cu perii din alama.

Aplicarea lazurii pe lemn nou la interior: Se aplica 1 strat de Danke Bait; se pot aplica suplimentar 1-2 straturi dupa dorinta, dar trebuie mentionat ca la fiecare strat care se aplica, tonul de culoare se intensifica. Pe suprafetele supuse la solicitari mecanice (pardoseli, trepte, etc este necesara aplicarea unui lac rezistent la astfel de solicitari si anume Oskar Lac parchet.

Aplicarea lazurii pe lemn nou la exterior: Se impregneaza in prealabil cu Deutek Grund pentru lemn; Se aplica 2 straturi de Danke Bait. Pentru elementele din lemn supuse la intemperii deosebite se vor aplica 3 straturi de Danke Bait. Trebuie mentionat ca la fiecare strat care se aplica, tonul de culoare se intensifica.

Aplicarea lazurii ca strat de renovare peste lazura veche: Suprafata se curata, se slefuieste si apoi se aplica 1 strat de Danke Bait . 

Atentie: pentru a se obtine o acoperire de calitate, se recomanda ca intre straturile de lazura, atat in cazul utilizariiei la interior cat si la exterior, sa se execute in prealabil o slefuire foarte fina (cu hartie de slefuit de ex. 180); aceasta operatie realizeaza de asemenea o aderenta mai buna intre straturi; 

Detalii de aplicare

Metoda de aplicare - pensulare - prin imersie 

Diluat / Dilutie DEUTEK Diluant % - nediluat 3. Interval de acoperire - minim - maxim ore 24 - 4. Interval de slefuire - minim - maxim ore 24 - 6. 

Consum specific ml/m2 70 – 80 (pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului).

Dupa utilizare uneltele de lucru se spala cu diluant. 

Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 si +30C. Temperatura minima de aplicare si este de minim + 5C pentru suprafata de baza si aerul inconjurator la punerea in opera si in timpul uscarii. 

Masuri de protectie:

 • contine elemente inflamabile si volatile. 
 • nu se va lasa la indemana copiilor si nu se utilizeaza ca strat pentru protectia si decorarea jucariilor din lemn. 
 • se interzice contactul cu pielea; 
 • dupa utilizare mainile se spala cu apa si sapun. 
 • in cazul lucrului in camere inchise se interzice aplicarea produsului in apropierea surselor de foc deschis sau scantei electrice. 
 • fumatul in apropierea recipientilor cu produs este interzis. 

Termenul de valabilitate este de 7 ani de la data fabricatiei, cu conditiile respectarii prevederilor de ambalare si depozitare. 

 
 
Caracteristici generale
Nuanta Palisandru Compozitie pe baza de solvent
Caracteristici generale
Nuanta Palisandru
Compozitie pe baza de solvent
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.